Τυχεροι δηλαδη οσοι το φορανε...
Τυχεροι δηλαδη οσοι το φορανε...
NickE60 (17-09-10)
Ευχαριστουμε,ευχαριστουμε! !!!
NickE60 (21-09-10)
Πολύ καλό το quaife
Το ψήνω και εγώ εδώ και κανά χρόνο..
Απλά με προβληματίζει γιατί σε κουβέντα (μέσω mail) που είχα με το birds πέρσυ μου ανέφερε πως για το δικό μου αυτοκίνητο βγάζει 2 διαφορικά και θα έπρεπε να ανοίξω διαφορικό να του αναφέρω ένα serial number που είχε μέσα και εν συνεχεία να μου προτείνει ποιο από τα 2 είναι το κατάλληλο.
Το αυτοκίνητο που έχω είναι Ζ4 2.5 Si steptronic
Και εγώ έδωσα το VIN number αλλά επειδή το αμάξι είναι steptronic δεν τους αρκούσε μόνο αυτό....
Τώρα πώς ο Ελληνάρας βρήκε άκρη και κατευθείαν μου είπε ποιο είναι ενώ ο birds ήταν επιφυλακτικός δεν γνωρίζω....
Χα χα χα χα!
Λοιπόν ο κόσμος ό,τι του λείπει το ζητάει σε χρήμα και ψάχνουν κορόιδα...
Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο, μιλούσα με Terrasport που είναι ο αντιπρόσωπος Αττικής της Quaife...
Mε λίγα λόγια μου ζήτησε τα διπλάσια από τον αντιπρόσωπο της Θεσσαλονίκης...
2500 ΕΥΡΩ !!
Δεν πάνε καλά μου φαίνεται... ειλικρινά αντί να βάλουν μυαλό με την κρίση που μας δέρνει όλους μας ψάχνουν να βρούν λαλάκες.....
nikos1400 (03-11-10)
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Μόλις έλαβα απαντητικό mail από Birds...
Πλέον γνωρίζουν ποιο μπλοκέ ταιριάζει στο δικό μου αυτοκίνητο και δεν χρειάζεται καν να ανοίξω διαφορικό...
Μαζί με τα μεταφορικά και την σημερινή ισοτιμία το Quaife στην πόρτα μου κοστίζει 1180 ευρώ!
Τιμή άκρως ικανοποιητική σε σχέση με τον terrasport που δεν θέλω καν να χρησιμοποιήσω λέξεις και να τον χαρακτηρίσω...
Y.Γ: Quote σε γραφόμενά μου πρώτη φορά πρέπει να είδατε... χα χα χα
Δεν παίζομαι....
oldcarskickass (05-11-10)