Συγχαρητήρια Στάθη και για το αρχείο αλλά κυρίως για το - ίσως πιο καλοδιατηρημένο - 2002 που έχω δει (από τις φωτογραφίες που βλέπω). Αυτές οι πινελιές της Alpina ειδικά, δίνουν άλλη αίσθηση στο αυτοκίνητό σου. Και πάλι συγχαρητήρια φίλε!!
Συγχαρητήρια Στάθη και για το αρχείο αλλά κυρίως για το - ίσως πιο καλοδιατηρημένο - 2002 που έχω δει (από τις φωτογραφίες που βλέπω). Αυτές οι πινελιές της Alpina ειδικά, δίνουν άλλη αίσθηση στο αυτοκίνητό σου. Και πάλι συγχαρητήρια φίλε!!
Νταξει Στάθη εμένα με εστειλες πάντως...
Εδώ μιλάμε για ένα μικρό μέρος ενός καλού
αρχείου σου από ότι έχω καταλάβει...
Μπράβο ρε μαν με εστειλες τελείως...
Υγ. Απορώ πως σκέφτεσαι για τη black series
με τέτοιο έρωτα για τα BMW!!!!!
sympether with chiefτης
π.χ. ποιος πραγματικος φιλος της αυτοκινησης δεν θα ηθελε μια παλια 911, μια δελτονα ή ενα "κοντο" σπορ κουατρο?
Πέρα από ΒΜWδικές παρωπίδες, πιστεύω κανείς.
Ένα μεγάλο μπράβο για το νήμα και πραγματικά τελειώνω ερωτικά όταν φαντάζομαι το πιθανό αρχείο που θα έχεις σπίτι σου. Και δυστυχώς είμαι μεγάλος και ΠΟΛΥ όμορφος για υιοθέτηση. Αλλά τι να κάνεις; Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες.
Ψαχνοντας στα αρχεια μου βρηκα εναν φακελο που εγραφε διαφημισεις... 2002
Christos2002 (22-04-10), ghost-rider (26-05-10), M_Dolce (20-04-10)
"ζήσε την διαφορά..."
https://flic.kr/p/9gSfhG
"Αν μπορούσες στο αδυσώπητο λεπτό του χρόνου να δώσεις την αξία που έχουν 60" σ'έναν αγώνα δρόμου...''
Παλιοτερα, τότε που μπορουσαν να χρησιμοποιησουν την ταχυτητα και την "επιθετικοτητα" στις διαφημιστικες καμπανιες των αυτοκινητων...
Καλες εποχες.
2500 $ του τότε ποσο θα αντιστοιχουσαν σημερα ??
Φαινεται οι πολλες ειναι απο την αμερικανικη αγορα, ε ?
Επιτυχημενες οι πολλες (αν οχι ολες) !
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM