Ξαναπερνα το Igo φαινεται οτι δεν μπορει να παρει στιγμα απο το GPS.
Ξαναπερνα το Igo φαινεται οτι δεν μπορει να παρει στιγμα απο το GPS.
BILL007 (08-11-14)
Λεωνίδα πριν λίγα δευτερόλεπτα χάζεψα αυτό το βιντεάκι στο youtube-->
Δεν τοχα προσεξει αυτό το κομματι του μενου!Λες ναναι αυτό?Θα δω αυριο....
I love Bmw machines
BILL007 (08-11-14)
Από ότι φαίνεται στην πρώτη σου εικόνα σου δείχνει πως δεν λαμβάνει σήμα GPS. Καταρχάς ξαφνικά στο έκανε αυτό η έχεις περάσει άλλο image. Επίσης στην 5η φωτογραφία σου δείχνει ότι δεν τρέχεις το Igo8 αλλά το Navione/navione.exe οπότε αν άλλαξες καταλάθος αυτό πήγαινε όπως στην 6η φωτογραφία και επέλεξε το Igo8.exe και λογικά θα είσαι οκ.
Eίσαι πολύ παρατηρητικός και εγώ απρόσεκτος!Ανέβασα λάθος φωτογραφία εκει που δειχνει πως έχω επιλέξει το Navione/navione.exe! Τραβηξα πολλές φώτος δοκιμαζοντας πολλά! Στην πραγματικότητα επέλεξα (ήδη επιλεγμενο ήταν! απο default ) το Igo8.exe αλλα τπτ!
Η ΛΥΣΗ ΗΤΑΝ to video απο το youtube!
I love Bmw machines
Ποιο συγκεκριμενα επιλέγω μενου πατωντας δεξια κατω οπως στη φωτο
I love Bmw machines
Επειτα δεξι βελακι κατω δεξια στην φωτο(απορω χτες 1 ωρα που δεν τοχα δει!!!)
I love Bmw machines
Εμφανίζεται το εξής και μπαινω πανω αριστερα στο gps
I love Bmw machines
Αφου μπω στο gps, ξετσεκαρω το τικαρισμενο και πατω κατω σαρωση (όπως ακριβως δειχνει και στο βιντεο) οπότε μου εμφανιζει το εξής
I love Bmw machines
Αφού ολοκληρωθεί η σαρωση, εμφανίζει το εξής και όλα ΟΚ
I love Bmw machines
Bazil Van Sinner (09-11-14)
Με το άλλο image που λες τι εννοεις?Εγω δεν πειραξα τπτ!Εργοστασιακο είναι το igo!
Βασικα εχεις νεους χαρτες (μετα το Φλεβαρη 2014) για το igo8? Απο που τους βρίσκεις?Μηπως μπορεις να μου εξηγησεις στην καρτα μνημης του gps τι ακριβως αλλαζουμε στους νεους χαρτες για το igo8? βασικα παιζει ρολο αν ειναι igo7 κτλ?
I love Bmw machines