Πρώτο μου Post στο φόρουμ και πρώτα απ' όλα θέλω να σας συγχαρώ για τις τόσο χρήσιμες πληροφορίες που δίνετε ειδικά από τους γνώστες του "αθλήματος".
ευχαριστουμε!!!
Εχω βάλει λοιπόν (μεταξύ άλλων) στο στόχαστρο ένα Μ5 Ε60 του 2007
τον 7ο του 2007 και επειτα ειναι μοντελο LCI που εχει ενα ελαφρυ φρεσκαρισμα τις εμφανισης μεσα και εξω.
Για να μην σας κουράζω με τα προκαταρκτικά προχωρώ απ' ευθείας στις ερωτήσεις:
1) θα ήθελα να μου πείτε στα πόσα χιλιάδες χιλ. είναι -κατά το εργοστάσιο- η ζωή του δίσκου.
εξαρταται απο το ποσες κοντρες ,ειδικα απο σταση, εχει κανει ο πρωην κατοχος!!!
2) επειδή κατά 99% δεν παίρνεις Μ5 για βόλτα στο πάρκο , μπορεί να ελεχθεί στο κομπιούτερ το υπόλοιπο ποσοστό του δίσκου; (όπως γίνεται π.χ. στα maserati, ferrari Κλπ) ή αγοράζεις και κάνεις τον σταυρό σου μην τυχόν την επόμενη μέρα σκάσεις 2500+
δεν εχει τον ιδιο τροπο τσεκαρισματος...εδω θελουμε τον Αλεξη.
3)
Για εξονυχιστικό έλεγχο, τι προτείνετε;
τον Αλεξη!!!(alexm)
σορυ που γελαω δεν εχει σχεση με εσενα αλλα με τον φιλο μου αλεξη.
4) Η χρήση που πρόκειται να κάνω θα είναι καθημερινή που σημαίνει και κίνηση στην Κατεχάκη, εκτός του ότι θα μάθω όλους τους βενζινάδες με το μικρό τους, τι άλλα θέματα θα έχω; μήπως θα πρέπει να έχω καβάντζα πάντα κι έναν δίσκο; καμιά τρόμπα;
αν μεινεις στη Κατεχακη, την τρομπα και τον δισκο τι να τον κανεις???
5) επειδή φαντάζομαι λόγω Μ5 όλο και θα μου τον πιάνουν στα ανταλλακτικά, ποιά πηγή για αγορές έχετε από το εξωτερικό; Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις αγορές από το εξωτερικό. Ουτε εχω πρόβλημα να πληρώνω την παροχή υπηρεσιών στα service. Πρόβλημα έχω όταν το ίδιο πράγμα το βρίσκω π.χ. με 1000 ευρώ και εδώ ζητάνε 2000.
το e-bay ειναι φιλος μας,αν και εχουμε μελη εμπορους που μπορουν να σου δωσουν πολυ καλες τιμες, οταν φτασει εκει η δουλεια εδω ειμαστε να σε βοηθησουμε
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη αν σας κούρασα αλλά θεωρώ καλύτερα να ρωτάς αυτά τα πράγματα από πριν, διότι μετά την απομάκρυνση από το ΚΕΠ ουδέν λάθος αναγνωρίζεται...