Το θέμα είναι η διαφορά θα φανεί στον τροχό ή θα είναι στα χαρτιά;
Θα είναι απροβλημάτιστα ή θ' αρχίσουν τίποτα παρενέργειες;
Κατά πόσο θα επιβαρυνθεί η κατανάλωση;
Αν μου απαντήσει κάποιος σ' αυτά θα απαντήσω κι εγώ αν φτάνουν ή όχι.
Το θέμα είναι η διαφορά θα φανεί στον τροχό ή θα είναι στα χαρτιά;
Θα είναι απροβλημάτιστα ή θ' αρχίσουν τίποτα παρενέργειες;
Κατά πόσο θα επιβαρυνθεί η κατανάλωση;
Αν μου απαντήσει κάποιος σ' αυτά θα απαντήσω κι εγώ αν φτάνουν ή όχι.
friendgr (11-02-13)
Επειδή πριν 1.5 χρόνο είχα ένα ΠΣΚ ένα 740 θα σου πω το εξής:
Οδήγησέ το, δες το, μάθε το και μετά από κανα 6μηνο στην κατοχή σου, έλα να το ξανασυζητήσουμε!
Detailing Madness
friendgr (11-02-13)
Αποκωδικοποιοντας τα γραφόμενά σου , φαντάζομαι υπονοεις ότι είναι υπεραρκετο από "μαμά".
Εμένα για αυτό που είναι μου άρεσε αρκετα!!!
Για εσένα μπορεί να σου φανεί αργό... Ο καθένας με τα γούστα του..
Detailing Madness
[QUOTE=friendgr;368048]Δεν έχω, σκέφτομαι για 740. Αλλά φοβάμαι ότι θα είναι πολύ βαρύ για 326 άλογα κι ας ακούγονται πολλά σαν νούμερο. Δεν μιλάω για τελική , μου είναι αδιάφορη η τελική. Το ρεπρίζ είναι το θέμα. Δεν νομίζω ότι θα κολλάς στο κάθισμα. <<<αν θες να κολλας στο καθισμα παρε Μ5!!εκει ειναι τα ξερα γκαζια!θα μου πεις ειναι φτωχο-πλαστικουρα.οκ>>>>
Πιστεύω αν είχε καμιά 100ριά αλογάκια ακόμα θα λεγόταν γρήγορο.<<<<χωρις να το εχω οδηγησει πιστευω πως ενα τετραλιτρο μοτερ οσο γρηγορο κ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Ε ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ!!!>>>>>>
Για να μην παρεξηγηθώ δεν έχω εμπειρία δεν το έχω οδηγήσει, οπότε μπορεί να λέω κι αρλούμπες.
Υ.Γ. δύο τόνοι πάντως είναι ΠΟΛΥ πράμα....[/QUOTE]<<<<συμφωνω ειδικα στα 0-100>>>>>>
Φ Ι Λ Ι Κ Α Π Α Ν Τ Α ! ! ! ! ! ! ! !
friendgr (12-02-13)
σαυτο δεν εχεις και αδικο.επρεπε να ειναι πιο προσεγμενα,με πιο καλοφτιαγμενα υλικα.Αυτά τα λαστιχένια ταμπλό (σήμα κατατεθέν bmw ) μου κάθονται άσχημα
εδω με εχασες.δεν γινεται να μιλας για τετοιο αυτοκινητο η' σουπερκαρ που ειπες στην αρχη και να σκεφτεσαι την καταναλωση.ειναι δεδομενο ποσο πολυ θα καιει.Κατά πόσο θα επιβαρυνθεί η κατανάλωση
εγω βαζω και μια ακομα παραμετρο που εσυ μπορεις να μην την θεωρεις σημαντικη.που να κυκλοφορησεις τετοιο αμαξωμα?εδω δεν χωρανε τα μικροτερα.
ειναι αμαξαρα παντως !
friendgr (12-02-13)
Παιδιά δεν ρώτησα πόσο θα καίει. Σαφώς και θα καίει. Απλά ρώτησα πόσο θα επιβαρυνθεί. 20-30-40% ; Δεν ξέρω. π.χ. το 13 l/100km που λέει στα χαρτιά θα γίνει 20; 25 με το πείραγμα;
Κι ας πούμε ότι γίνεται 20. Θα λέω χαλάλι δεν πειράζει ή θα καίει "τσάμπα" ;
Πάντως μου φαίνεται είναι ερωτήσεις που δεν απαντώνται σε φόρουμ παρά μόνο σε συνεργεία....
Απ' ότι φαίνεται δεν υπάρχει κανένας ανάμεσά μας που να έχει "πειραματιστεί" με τρίλιτρο twin turbo 740i/F01
Εχουμε βελτιωσει 740 στην Αθηνα και αξιζε το αποτελεσμα. Η αναβαθμιση εγινε με εγκεφαλο της Hartge και ο ιδιοκτητης εμεινε απολυτα ικανοποιημενος. Απο 326 γινεται 390 ιππους και η ροπη απο 450 γινεται 530ΝΜ. Περισσοτερα στο www.hartge.de
Σ' ευχαριστώ.
Κάνατε μέτρηση πριν και μετά;
Στο site τους γράφουν για 371 άλογα πάντως.
Κάνατε τίποτα άλλα πειράγματα;