Παιδες δεν κατεχω ακριβως το αθλημα σχετικα με τα Α.Φ.Μια και ευρωπαικα κτλ .... Πηγαινοντας λοιπον στην εφορια που ανοικει ο καθενας μας , με πολύ απλες διαδικασιες και μια αιτηση , το ΑΦΜ μας γινεται ενδοκοινωτικων αγορων οποτε και δεν εχετε προβλημα στην αγορα με τον ιδιο τροπο που πηρα και εγω τα δικα μου .... Παραπανω τι χρειαζεται και τι υποχρεωσεις εχει ο καθενας που εχει ΑΦΜ ενδοκοινωτικών αγορων ΔΕΝ ξερω ....Σιγουρα ομως θα σας λυσουν ΟΛΕΣ τις απορίες στην εφορια σας. Σορρυ που δεν μπορω να βοηθησω παραπάνω αλλα εχω αφησει αυτες τις σκα@@δουλειες για αλλους ....
Μνημόσυνο με ΞΕΝΑ κόλυβα ....
bill_m3 (27-04-10)
επειδη η αγγλικη λιρα Σημερα, (χωρις τα εξτρα τραπεζικα, και τα μεταφορικα των ελαστικων απο αγγλια) κοστιζει 1,580 euros.....
αν υπολογισετε ποσο κοστιζει απο τον Εγγλεζο το pirelli p-zero nero
(που ειναι μακραν το καλλιτερο ελαστικο για bmw)
πχ 235/35-19 εχει στον Εγγλεζο 300ευρω χωρις μεταφορικα και στον Γερμανο 200!
Απο που θα το αγοραζατε?
www.reifen-tanski.de
μαθετε 4-5 λεξεις γερμανικα και παντα σε καλο θα σας βγει!
με τα αγγλικα δε σωνεστε.
(ουτε με τους εγγλεζους ουτε με τους αμερικανους....)
...Οτι ναναι...παλι (εχω αρχισει και το συνηθιζω παντως) Και για να μην μακρυγορουμε.Το αγαπημενο σου Pirelli P Zero Nero XL TL, στην αγαπημενη σου διασταση, απο το αγαπημενο σου site
https://www.reifen-tanski.de/b2c/ind...552fb72da68a9d
.....στα 230.90 eyros
ΚΑΙ ΣΤΟ CAMSKILL
https://www.camskill.co.uk/products....m55b0s24p50782
....στα 195.38 euro!!(ητοι 168.50 λιρες)
Α, και να μην ξεχασω..Η ΛΙΡΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΟ ΕΙΝΑΙ 1 ΛΙΡΑ = 1.15 ΕΥΡΩ και οχι 1 προς 1,58 ευρω. ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ -> μιας και που εμεις δεν μιλαμε καλα τα γερμανικα, μπορεις να μεταφερεις (σε απταιστα γερμανικα of course) το παραπανω site που ψωνιζουμε εμεις και στους φιλους σου ωστε να ψωνιζετε και εσεις φτηνοτερα. Αντε σε εφτιαξα παλι
Πολυ καλες τιμες.Παντως ενδεικτικα για να καταλαβετε περιπου το κερδος στους δικους μας εχω φιλο που πουλαει λαστιχα Λαρισα.Ζητησα να αλλαξω στο e46 που εχει 17αρες.Κανονικη τιμη-καταλογου 570 ευρω και μου τα αφησε 250.Για 4 λαστιχα 225/45/17+245/40/17 fulda βεβαια αλλα και παλι 250 ευρω ....
εχε λιγο το νου σου με τα λαστιχα αυτα μην ειναι παραγωγης 2006-7 συνηθως τετοιες τιμες κανουν αν ξεμεινουν τπτ λαστιχα!!οχι οτι εχει προβλημα το λαστιχο αν ειναι 2006 και ειναι αποθηκευμενο σωστα δλδ πχ σε υπογειο και σε σκοτεινο μερος(ναμην τα βλεπει ο ηλιος)και χωρις πολυ υγρασια το λαστιχο δεν παθαινει τπτ και ειναι οπως τα ημερομηνιας παραγωγης 2010!!εξαλλου τα λαστιχα δεν εχουν ημερομηνια ληξης!!!!!!!!!αν φυλασονται σωστα ΔΕΝ χαλανε ποτε!!!!!!!
Aυτο δεν το ειδα να πω την αληθεια γιατι δεν ξερω πως να το δω.Καλα και παλι τα δοκιμασα και ηταν μια χαρα.Το αμαξι η αδερφη μου το εχει δεν τρεχει για καθε μερα στην πολη το εχει και που τα αλλαξα για καμια βροχη και καλυτερο φρενο τωρα το καλοκαιρι.Απο την αλλη αυτος κυριως fulda και nexen δουλευει και εχει πολυ κοσμο καθε μερα για να του μεινουν τοσο καιρο.Στο merc θυμαμαι ειχα περασει continental με 255/35/18 και 225/40/18 με 500ευρω παλι καλη τιμη νομιζω.Το παιδι ειναι φιλος μου και δεν νομιζω να βγαζει πανω απο 50 ευρω με τα περαστικα αφου και εγω δεν του παιρνω χρηματα στη δουλεια μου.Απλα το αναφερω γιατι η διαφορα πολλες φορες ειναι μεγαλη