Το παράγκειλε θέλεις να πεις ;;
Το παράγκειλε θέλεις να πεις ;;
Powered by
μαλλον εκανα λαθος...
ζημια σου λεω!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tsakirakos : 25-10-13 στις 22:35
Μη τα συζητας αδερφε...
Bazil Van Sinner (26-10-13), doctore (26-10-13), soc12r (25-10-13)
αυτο δεν ειναι ρε παλικαρια;;; τοσο λαθος να κανω;;
Μη τα συζητας αδερφε...
Η "απλή" ειναι...Αυτή που εβαλα βγαίνει κανονικά 4 Νοεμβρίου στην έκθεση και μετά θα κατασκευάστη σε 500 κομμάτια και τιμή αουτς !!! Κούκλαρα ειναι ότι έκδοση να ειναι φίλος έχει πάρει την tricolore και την χάζευα 2 ώρες πίνοντας καφέ μου φαίνεται θα ξανάκυλησω στα ναρκωτικά
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη soc12r : 25-10-13 στις 23:16
Powered by
Bazil Van Sinner (26-10-13), doctore (26-10-13), pilot (28-10-13), Tsakirakos (26-10-13)
"You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". - Marco Simoncelli R.I.P.
DUCATI τί να λέμε τώρα......Η FERRARI σε 2 τροχούς......
///M-POWER
Γενικα απο V2 δεν εχω μεγαλη εμπειρια παντα απο φιλους επερνα για βολτα και αυτο μια στο τοσο .. αυτο που μου ειχε κανει εντυπωση ηταν 2 οσον αφορα supersport .. rsv mille και 996s θα προτιμουσα φυσικα το δευτερο αλλα και με tl-r μου αρεσε παρα πολυ απλα ηταν βαρια σαν μηχανακια φιλος ειχε gsx-r 1000 k4 full yoshimura 200 και αλογα το εδωσε πηρε aprilia tuono factory και το εχει παντρευτει κυριολεκτηκα δεν θα ξαναεπερνε Κ4 με τπτ φυσικα αυτα ειναι αποψης διαφορετικων ανθρωπων ο καθενας με τα γουστα του ...