https://www.aodos.gr/summary.asp?cat...pubid=11222980Φροντίστε να έχετε επαρκές υπόλοιπο για να φτάσετε στον προορισμό σας και να επιστρέψετε, διότι δεν υπάρχει δυνατότητα ανανέωσης του συνδρομητικού λογαριασμού στους σταθμούς διοδίων των άλλων αυτοκινητοδρόμων.
mark e92 (25-06-14)
δεν χρειαζεται να φορτιζει στα διοδια, μπορει και με αλλους τροπους, πχ μπορει να φορτισει το e-pass ακομη και τηλεφωνικα λεμε. οδηγεις - σταματας 5΄ παιρνεις τηλ, δινεις αφμ ή ΑΤ και τον αριθμο της καρτας σου και ΟΚ. το εχω κανει. σε 5' εισαι ετοιμος, αυτό λεει το λινκ που εβαλα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 25-06-14 στις 21:32
Νομίζω οτι είναι υπερβολή γαι ένα αντε δύο ταξίδια να ανοίξεις λογαριασμό με e-pass.
ποιος ο λόγος να δίνεις αναφορά που πας ...
Ποτε περνας Νινο να ερχομαι αυτοκολλητος απο πισω να περναω τζαμπα ο καραελληναρας να'ουμε
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
doctore (25-06-14), Laggispower (26-06-14)
Xαχαχαχαχα προς σκαλα παει το παλικαρι
Και εγω απο πισω του για Νεαπολη
Πες μου ρε ποτε ειναι να σου κολλησω απο πισω να κατεβω τσαμπα!
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
katsaraios (26-06-14), Laggispower (26-06-14), Δημήτρης Λέκκας (26-06-14)
Δημήτρης Λέκκας (26-06-14)
Τζαμπατζηδες ρε .......πληρωνει ο δημητρης!
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Moufas E46 (26-06-14), Δημήτρης Λέκκας (26-06-14)
Eγώ προβλέπω συνάντηση bmwfans και στην Πελοπόννησο! Παντού είμαστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ε!!! Ρε 'σεις μην ψαρώρενε ...... για μόστρα θα το 'χω το e pass . Μούφας , Πάρης και Γιώργος απλά θα ΄στε μπροστά από μένα ...εννοείτε θα σας αφήνω να με περνάτε λίγο πριν τα διόδια να μου σηκώνετε την μπάρα και μετά σας περνάω και πάει λέγοντας .... Στο παιδί που με ρώτησε για τους Μολάους πάω Σκάλα ,το e -pass το θέλω για να μην σταματάω τελείως γιατί μετά για να ξαναφορτώσει το αυτοκίνητο (1600αρι είναι ) του πίνω το αίμα γιατι έχει και αποσκευές μέσα εκτός επιβατών και απλά το λυπάμαι να το ζορίζω . Όσο για το συγκεκριμένο ταξίδι το κάνω 2-3 φορές το χρόνο . Και μια άλλη ερώτηση άμα πηγαίνουμε με το 46αρι του μπρο μπορούμε να το βγάζουμε από το 36αρι και να το βάζουμε στο 46αρι? Επίσης να σημειώσω πως δεν θα κολλήσω το e pass στο παρμπρίζ μόνιμα ,απλά την ώρα που περνάω θα το τοποθετώ στο πάνω μέρος του παρμπρίζ κεντραρισμένα με το χέρι ....έτσι το κάνει γνωστός μου που έσπασε το παρμπρίζ και απλά όταν περνάμε από διόδια πλέον το σηκώνει με τα χέρια στο κέντο του παρμπρίζ και αφού περνάμε ξανά στο ντουλαπάκι ή κάπου σε κάποια θήκη πρόχειρα άμα έχουμε να περάσουμε και από άλλα διόδια! έπίσης και όσους έχουν μπει στο κόπο και απάντησαν!!!
Nino (26-06-14)