Andreas_E92 (30-07-11), georggge46 (30-07-11)
Σε ευχαριστώ Στάθη. Θα το κοιτάξω αύριο γιατί τώρα πάω για νάνι
Έχω 6cyl BMW... 4 στο αυτοκίνητο και 2 στην μηχανή!
ψαξε και για ηλεκτροστατικη βαφη γιατι νομιζω οτι και αυτη μπορει να κανει δουλεια καθως αντεχη μεγαλες θερμοκρασιες
αν θες να το κανεις με τον παραδοσιακο τροπο , με σπρει υψηλων θερμοκρασιων και θελεις να κρατησει....τοτε καθε μικρο κομματι που βαφεις θα το περνας απο πανω με φλογα απο φλογιστρο...!ψεκαζεις μικρα κομματια και κατευθειαν απο πανω με φλογα, μετα το διπλα κομματι(οχι ξανα το ιδιο απο πανω οσο ειναι ζεστο) και παει λεγοντας...κανε ολο το τελικο δυο στρωσεις με αυτον τον τροπο...και το βαψιμο θα κρατησει για χρονια!
Αν είναι αλουμίνιο η καλύτερη λύση είναι μαύρη ανοδίωση (όχι σκληρή) και μετά yag:galvo laser στις 6000Hz και βάθος ~70microns (όσο δηλαδή και η ανοδίωση)
Στον παρακάτω σύνδεσμο οι φωτογραφίες πάνω και κάτω από το όπλο είναι ανοδιωμένο αλουμίνιο και yag:galvo laser, αν σε ικανοποιεί το αποτέλεσμα της αντίθεσης που κάνει πάρε με τηλέφωνο από Δευτέρα να το φτιάξουμε.
https://www.lasermark.gr/eidikes%20kataskeyes_n_evo.htm
Αν είναι inox ότι και να κάνεις (ηλεκτροστατική κλπ) μετά από 4-5 μήνες θα "χαλάσει"
Andreas_E92 (01-08-11), Kostas_1 (30-07-11), Nino (30-07-11), Stathis (30-07-11)
Το inox παίρνει ανοδίωση? -άσχετο/σχετικό-
Με τι μπορεί να βαφτεί μόνιμα? (μιλάω για τελικό εξάτμισης αυτοκινήτου)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 30-07-11 στις 17:20
Στέφανε, κάνεις και ανοδίωση? Για το logo ήξερα ότι θα με "έφτιαχνες" .
Σαν project είμαι ακόμα στο ψάξιμο να δω τι και πως. Αν δω ότι είναι εφικτό θα ψάξω για μεταχείρο remus και αν δεν βρω καινούριο από ebay. Όλα όμως από Σεπτέμβρη και μετά μιας και σε λίγο ξεκινάνε τα μπάνια του λαού! Όπως και να έχει σε πολύ!
Έχω 6cyl BMW... 4 στο αυτοκίνητο και 2 στην μηχανή!
Stefanos_Cool (01-08-11)
Andreas_E92 (04-08-11), BILL007 (02-08-11), georggge46 (02-08-11)