Ptboul (18-10-13)
Τον oem συναγερμό ομως ;
Επίσης σκέψου τι κιβώτιο θες...
Αν θες αυτόματο, τότε πας αναγκαστικά σε 116 i ...
Detailing Madness
Ευχαριστω για τις απαντησεις,, το αμαξι το εκλεισα και ειναι diesel
Bassakos (20-10-13), Moufas E46 (18-10-13), Ptboul (18-10-13), Vassilis ///M (18-10-13), wheelman (18-10-13)
καλοταξιδο κ παντα με ασφαλεια!!
Kαλοτάξιδο & καλά & ασφαλή χλμ
Detailing Madness
καλοταξιδο...και εγω ειμαι φουλ για diesel...δεν θα το μετανιωσεις ,,,θα ακους για βενζινη και θα γελας
Αυτο για το υγραεριο,παντα μου προκαλουσε απορια!Αν μια εγκατασταση υγραεριου ειναι απο 500ευρω μεχρι 1000ευρω στα ποσα χλμ θα πρεπει να προσφερει κερδος;Θεωρητικα με τις σημερινες τιμες παντα!Εχοντας φυσικα υποψην οτι η καταναλωση αυξανεται,με το υγραεριο της ταξεως 10% περιπου...
Οσο για το diesel ή βενζινη,θα σου πω πως το δικο μου diesel,κανει τον βενζινα να με ξεχναει.Το καλοκαιρι Θεσσαλονικη-Σπαρτη μου πηγαν πιο ακριβα τα διοδια παρα το πετρελαιο που εκαψα!Για την βενζινη πραγματικα δεν ξερω,αλλα πιστευω οτι πανω κατω ιδια καταναλωση,αλλα η διαφορα στην τιμη που αναφερεται πιο πανω κανει την διαφορα...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη freddys : 19-10-13 στις 15:32
timxon (19-10-13)
Στα 13.000-14.000χλμ (για 1000 ευρώ σύστημα) έχεις κάνει απόσβεση.
Όταν κάνεις 600χλμ με 40 ευρώ (πραγματική κατανάλωση σε συνθήκες ταξιδιού με ταχύτητες 120χλμ εθνική και σβέλτα στον επαρχιακό- 120i με μοτέρ Ν46Β20) , εκεί να δεις τι αμνησία παθαίνει ο βενζινάς...
..και με επιδόσεις βενζίνης έτσι?
-->στα diesel πιθανή βλάβη αντλίας υψηλής (έτσι δεν λέγεται το σύστημα που ανεβάζει την πίεση στα μπεκ πριν μπει το καύσιμο στον θάλαμο καύσης?) λόγω υπέροχης ποιότητας πετρελαίου στην ελλάδα, πόσο κοστολογείται?
Υ.Γ τα παραπάνω εννοείται φιλικά έτσι?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 120ie87 : 19-10-13 στις 18:58
freddys (19-10-13)
Εγω νομιζω φιλε μου πως οι πιθανοτητες βλαβης ειναι στα αυτοκινητα με αεριο και οχι σε αυτα με πετρελαιο που αν μη τι αλλο ειναι εργοστασιακα
ΚΩΣΤΑΣ