δημήτρη μπορείς να στείλεις ινφο με κάνα πμ???
με ενδιαφέρει και μένα το θέμα. ευχαριστώ.
δημήτρη μπορείς να στείλεις ινφο με κάνα πμ???
με ενδιαφέρει και μένα το θέμα. ευχαριστώ.
sympether with chiefτης
Δεν βρισκω που εχω αποθηκευσει το αρθρο για το SMG. Θα ψαξω να το βρω παντως. Ηταν παντως ενδιαφερον καθως περιεγραφε αναλυτικα την λειτουργια του. Απο εκει θυμαμαι ακομα οτι περιεγραφε οτι το SMG εχει δυο διαφορετικα launch control αναλογως ποσο γρηγορα πατας το γκαζι. Πολυ γρηγορα δινει burnout mode και δεν ελεγχει τιποτα. Προοδευτικα πατωντας το γκαζι μεχρι το τερμα πριν αφησεις τον λεβιε του SMG δινει την καλυτερη εκκινηση ανοιγοκλεινοντας το συμπλεκτη οσο χρειαζεται ωστε να δωσει την καλυτερη εκκινηση αναλογως ποιοτητας οδοστρωματος
Παρεπιπτοντως εχω και αυτο το ενδιαφερον TIS για τα SMG
https://www.ne.jp/asahi/kitaho2/bmw-...unit-relay.pdf
καλο ειναι να του ριξουν μια ματια οι κατοχοι των SMG
Παιδια η αναβαθμιση ταιριαζει σε ολα τα Ε46 τα οποια εχουν τον νορμαλ εγκεφαλο...Το εχω τοποθετησει σε τουλαχιστον 10 Ε46 Μ3 SMG και λειτουργουν χωρις κανενα προβλημα...Η αλλαγη του προγραμματος βασικα εστιαζεται σε καλυτερο reaction time απο την στιγμη που δινεται η εντολη για αλλαγη,και πιο γρηγορη συμπλεξη-αποσυμπλεξη...
Understeer is when you hit the wall with the front of the car
Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car.
Horsepower is how fast you hit the wall,
Torque is how far you take the wall with you.
Η αναβαθμιση αφορα μονο τον εγκεφαλο του SMG η ταυτοχρονα πρεπει να γινει και αναβαθμιση στο DME του αυτοκινητου? Το launch μπορει να κατεβει σε στροφες? πχ 2000 σαλ (Τα US spec Μ3 εχουν launch στις 1800σαλ) κατι που θα ηταν πολυ χρησιμο και θα βοηθουσε σε εκκινησεις στην μετρια ποιοτητα της ελληνικης ασφαλτου...
sympether with chiefτης
Παιδια το κοστος ειναι 300Ε λιανικη...Τα μελη εδω εχουν 20% εκπτωση...Το προγραμμα αφορα αποκλειστικα τον εγκεφαλο του SMG και δεν προυποθετει να πειραξουμε τον εγκεφαλο του κινητηρα...Δεκτη δοκιμη για 2μερες με δυνατοτητα επιστροφης χρηματων,σε ενεργα μελη του φορουμ...
Υ.Γ. σχετικα με το launch εχω καταφερει να το ανεβασω αλλα μεχρι στιγμης οχι να το κατεβασω...Φανταζομαι τις επομενες ημερες να εχω καποιο Μ3 διαθεσιμο ωστε να ασχοληθω με το launch με την ηρεμια μου και να κοιταξω να το θεσω χαμηλοτερα...
Understeer is when you hit the wall with the front of the car
Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car.
Horsepower is how fast you hit the wall,
Torque is how far you take the wall with you.
λείαν συντόμος θα έχεις!!!
sympether with chiefτης