Είναι μεγάλη υπόθεση το σπάσιμο? Αξίζει για άλλο λόγο πέραν των δωρεάν προγραμματων ρε παιδιά?
Ρε παιδιά...Για 79 λεπτά?Δηλαδή οι κατασκευαστές να γίνουν κλέφτες?Ενισχύστε τους λιγάκι...
Δεν κάνει και 100 ευρώ...
Βασιλάκη εγώ αγοράζω πάντως αλλά ρωτάω αν αξίζει να ξεκλειδώσει κανείς το iphone για άλλους λόγους πέραν των δωρεάν προγραμμάτων. Αξίζει τι λέτε ρε παιδιά;
δεν υπαρχει προβλημα.μπορεις να το επαναφερεις πολυ ευκολα.
Απλα ισως χασεις πραγματα απο το κιν.σου.
Οποτε κανε ενα καλο back up αρχικα.
μετα μπαινοντας στο i tunes επιλεγεις το restore και αυτο σε παει στην base version και σου δινει ενα καθαρο τηλεφονο οπως ακριβως το αγορασες.
Στη συνεχεια βρισκεις στο νετ την καλη και αξιοπιστη 3.1.2, την περνας, μετα περνας το μπλιμπλικι του geohot και τα υπολοιπα τα ξερεις νομιζω!!!
Οστοσο δε βρισκω το λογο να περασει καποιος την 3.1.3????
μονο οι κινεζοι, γιατι για αυτους βγηκε φτιαχνωντας το πληκτρολογιο του αν θυμαμαι καλα!!!!!!!!!
καντο και θα μας πεις μετα μονος σου.....
Οπως ειπα και παραπανω με ενα κουμπι το κινητο γινεται καινουριο οπως το πηρες σαν να μην εσπασε ποτε.
Πιστεψε με, αξιζει η δοκιμη
Έχεις κανένα σάιτ να δοκιμάσω firmware? Backup επαφές email πώς κάνω?
yannisv (11-03-10)
Ναι ρε φίλε...Αυτός είναι και ο εμπορικός σκοπός άλλωστε...60 απο δω 30 απο κει 20 απο κει να μαζευτεί κάποιο ποσό "αξιόλογο"...Αν 10 ευρώ για τόσα προγράμματα μπορείς να το πεις "αξιόλογο"
Γενικά άμα μπορείτε ενισχύετε τους κατασκευαστές (και μιλάω απο πρώτο χέρι μιας και είμαι και εγώ ενας μικρός developer) και δεν φαντάζεστε πόσες ώρες μπορεί να έχουν δωθεί για να παίξουν αυτά τα "μικρά" apps...Oσο απλά και να σας φαίνονται...
SUPPORT
Υ.Γ Φίλε Γιάννη αν και δεν έχω iphone το jailbrake είναι MUST!!!Για πολλούς και διάφορους λόγους...Άλλωστε αυτό το μονοπώλιο της apple με τη συγκεκριμένη και παραπλήσια γκάμα προιόντων iphone-ipod κτλπ πάντα μου την έσπαγε...
yannisv (11-03-10)
Στείλτε πμ αν μπορείται με προγράμματα οδηγίες ρε αδέλφια!! Μόνο να μη χάσω επαφές & email!