Καταλαβα.Μηπως να συμβουλευτεις καποιο δικηγορο?
Καταλαβα.Μηπως να συμβουλευτεις καποιο δικηγορο?
Είσαι τυχερός που έπεσες σε ζώα.....
Για την ασφάλεια είσαι απαράδεκτος.....δεν μπορείς να κάνεις τίποτα το πληρώνεις.
Για το μοτέρ μπορείς να το σώσεις.
Καλό θα είναι το τιμολόγιο τοποθέτησης να είναι σε μια κοντινή ημερομηνία που σε πιάσανε, γιατί στο λέω αυτό.....ο νόμος σου "αφήνει" ένα περιθώριο να το δηλώσεις ενός μήνα!
Οπότε απο την στιγμή που σε πιάσανε και δεν θέλεις να το δηλώσεις για χ ψ λόγους, μπορείς να το επαναφερεις στην αρχική κατάσταση (το μοτέρ που είχε σαν μαμά) και να το πας να το δουν και ούτε γάτα ούτε ζημιά.
Το συνεργείο το ρώτησες άμα παίρνει πίσω το μοτέρ;
Το συνεργείο εντάξει το παίρνει λίγα χρήματα ποιό κάτω απο ότι το αγόρασα αλλά εντάξει οκ τώρα χρειάζομαι τα χρήματα..τιμολόγια κτλπ υπάρχουν λίγες μέρες πριν τον έλεγχο..που να απευθυνθώ δν ξέρω..και το αμάξι που να πάω μα δούνε ότι έβαλα πάλι το μαμα μοτερ? πάλι στο τμήμα που με πιάσανε πρέπει να πάω η εδώ στο κοντινότερο μου η σε κάποιο κτεο?
Το nickname σου σε αντικατοπτρίζει πλήρως...
Detailing Madness
BMWNAOUSSA (25-04-17), freddys (06-05-17), katsaraios (27-04-17), topmar (24-04-17)
Κι εκεί που σκεφτόμουν να κόψω την μικτή να γλυτωσω κάνα φράγκο, θεωρώντας οτι ο κόσμος έχει βάλει κάπως μυαλό με τα πρόστιμα, αυτά διαβάζω και δεν κουναω ρούπι.
Όπως είπαν και οι προηγούμενοι για την ασφάλεια είναι εγκλημα! Για το μοτέρ (όπως πάλι είπαν οι προηγούμενοι) πρόσφατο τιμολογιο αγοράς ( λίγες ημέρες πριν σε πιάσουν) και υποτίθεται ότι έκανες το αυτοκίνητο δοκιμη στο νέο κινητήρα (σου δίνει ο νόμος νομίζω κάποιες μέρες να δοκιμάσεις τον κινητήρα πριν τον δηλώσεις).
ΥΓ.: Μακάρι να διάβαζαν αυτό το topic όλοι όσοι με έχουν πάρει τηλέφωνο για να αγοράσουν το δικό μου και με κοροιδευουν όταν λέω ότι το αυτοκίνητο είναι δηλωμένο και νομιμο... εκεί έχουμε φθάσει...
BILL007 (24-04-17)
Με 316 και μοτέρ 2500cc πράγμα που δν γίνεται να δηλωθεί λόγο 25%