Σελίδα 2 από 5 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 49

Θέμα: Aγορά 520 Ε60

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πάντως ο κολλητός μου που έχει 520 με Μ54 2,2 με 50.000 χιλιόμετρα και το έχει αγορασμένο καινούριο καίει πάρα μα πάρα πολύ λάδι!Πάρα πολύ σχολαστική συντήρηση και ήπια οδήγηση και παρόλα αυτά από αλλαγή σε αλλαγή (10 χιλιάδες χιλιόμετρα) καίει 2-2μισι λίτρα και παραπάνω!Έχω ακούσει και από άλλους με 2,2 παράπονα για κατανάλωση λαδιού!

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο steliosm46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ευχαριστώ για τις πληροφορίες σου!! παιδιά πάντως και αν κάποιος ξέρει κάποιο συγκεκριμένο αυτοκίνητο το οποίο να είναι οκ ασ μου πει να το έχω υπόψην..Και στο car.gr ασ πούμε αν είναι κάποιο που το ξέρει κανείς και είναι καλό...
    Δύσκολη η ανταλλαγή που ζητάει ο φίλος σου πάντως ... Dodge ... Οχι βέβαια ότι το 2.200 είναι φαινόμενο εμπορευσιμότητας, αλλά έχει το κοινό του, έστω και περιορισμένο πιά. Τα chrysler είναι πρόβλημα σοβαρό στη μεταπώληση ... Καθαρή Ε60 θα βρείς μάλλον εύκολα πάντως.

Rides
    3

Προεπιλογή

Οπως ειπαν τα παιδια πιο πανω ειναι τα πραγματα,να ξερεις οτι τα 6κυλ ειναι πιο δυνατα σε τραβηγμα απο τα 4κυλ.Ο συνδυασμος με τα αυτοματα σασμαν επνιγε λιγο τις επιδοσεις και ανεβαζε την καταναλωση,κυριως στα 2.2 Μ54.Οσων αφορα τις επιδοσεις, πιο γρηγορα ειναι τα 6κυλ σε τελικη ταχυτητα (230χλμ το Μ54 και 223 το Ν43)και ρεπριζ (λογω ελαστικοτητας του μοτερ) και το κλασσικο 0-100 να καλυπτεται στον ιδιο χρονο,8.9 δευτ.Σε καταναλωση παιρνει το αιμα του πισω το 4κυλ.Τα παραπανω νουμερα ειναι με το χειροκινητο σασμαν.

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο giannis_compact Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πάντως ο κολλητός μου που έχει 520 με Μ54 2,2 με 50.000 χιλιόμετρα και το έχει αγορασμένο καινούριο καίει πάρα μα πάρα πολύ λάδι!Πάρα πολύ σχολαστική συντήρηση και ήπια οδήγηση και παρόλα αυτά από αλλαγή σε αλλαγή (10 χιλιάδες χιλιόμετρα) καίει 2-2μισι λίτρα και παραπάνω!Έχω ακούσει και από άλλους με 2,2 παράπονα για κατανάλωση λαδιού!
    με castrol edge 5-30 Γιάννη, τόσο καίει και το δικό μου. Μπορώ να βάλω 10-40 και να μην καίει σταγόνα. Δεν το κάνω, έχω ρωτήσει 10 διαφορετικούς μηχανικούς. Αλλά ας μην είμαστε off-topic καλύτερα.

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    με castrol edge 5-30 Γιάννη, τόσο καίει και το δικό μου. Μπορώ να βάλω 10-40 και να μην καίει σταγόνα. Δεν το κάνω, έχω ρωτήσει 10 διαφορετικούς μηχανικούς. Αλλά ας μην είμαστε off-topic καλύτερα.
    Είναι φυσιολογικό όμως κάτι τέτοιο? (Δεν είμαστε και πολύ οφ τόπικ μιάς και ο Στέλιος ρώτησε και για τα προβλήματα που έχουν αυτά τα αυτοκίνητα)

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

2 λιτρα λαδι στα 10.000 χλμ ειναι παρα μα παρα πολυ για εσενα;
    Γνωριζεις ποσο δικαιολογει η bmw επισημα;
    Και ειναι λογος η εστω μια μικρη καταναλωση λαδιου να σε αποτρεψει να αγορασεις ενα bmw 5 e60;

7. The Following User Says Thank You to alexm For This Useful Post:

PANOS-E60 (08-06-11)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Είναι φυσιολογικό όμως κάτι τέτοιο? (Δεν είμαστε και πολύ οφ τόπικ μιάς και ο Στέλιος ρώτησε και για τα προβλήματα που έχουν αυτά τα αυτοκίνητα)
    Απλά το 5-30 δεν κάνει γιά ελληνικές θερμοκρασίες ... Δεν είμαι γνώστης σε βάθος, προτιμώ να δίνω 12ε κάθε 3.000 κμ και να συμπληρώνω, παρά να βάλω ένα λάδι που δεν το συνιστά η BMW. Πάντως η κατανάλωση λαδιού που συζητάμε, αφενός είναι στα πλαίσια που ορίζει η BMW και αφετέρου δεν βλάπτει τη μακροζωία του κινητήρα.

9. The Following User Says Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

giannis_compact (08-06-11)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων
    2 λιτρα λαδι στα 10.000 χλμ ειναι παρα μα παρα πολυ για εσενα;
    Γνωριζεις ποσο δικαιολογει η bmw επισημα;
    Και ειναι λογος η εστω μια μικρη καταναλωση λαδιου να σε αποτρεψει να αγορασεις ενα bmw 5 e60;
    Είπα εγώ ότι θα με απέτρεπε αυτό το γεγονός από την αγορά του?Εγώ και 4 λίτρα να έκαιγε άν είχα τη δυνατότητα θα το έπαιρνα!H ΒΜW λέει 1 λίτρο ανά 5.000 χιλιόμετρα ανάλογα τον τρόπο οδήγησης!Αυτός το έχει μόνο για ταξίδια με 120χιλιόμετρα/ώρα!Δεν καταλαβαίνω τον επιθετικό τόνο...Απλά αυτό που γνωρίζω είπα!

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Και τελικά έκανα λάθος μόλις του τηλεφώνησα!Το αυτοκίνητο σε ταξίδι από Κομοτηνή έως Θεσσαλονίκη (250 χιλιόμετρα Εγνατίας) καίει μισό λίτρο λάδι!Αυτό δε νομίζω να είναι και τόσο φυσιολογικό άν ταξιδεύεις με 120 χλμ/ώρα!

Rides
    3

Προεπιλογή

Ωραια τοτε του φιλου σου το Ε60 εχει καποιο μηχανικο προβλημα φιλε γιαννη.Εγω που το ταξιδευω αυθημερων Τριπολη-Αθηνα 360 χλμ συν τα τοπικα μες την Αθηνα δεν μου καιει τιποτα απο λαδι.Ειναι ευλαβικα συντηρημενο και στην εθνικη οδο του χωνω αρκετα σε γκαζι.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη E60_Arkadia : 08-06-11 στις 21:53

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP