Χαίρομαι με το μεράκι σου Στράτο...Μεγεια μεγεια...
Οι μπούκες είναι όλα τα $$$...
Εννοείται περιμένουμε και βίντεο να ακούσουμε όσο μπορούμε!!!!!!!!!!!
Χαίρομαι με το μεράκι σου Στράτο...Μεγεια μεγεια...
Οι μπούκες είναι όλα τα $$$...
Εννοείται περιμένουμε και βίντεο να ακούσουμε όσο μπορούμε!!!!!!!!!!!
stratos (03-05-11)
Μεγείες φίλε
Κτηνάκια ειναι τα μπουριά
Στις άκρες που μπλεδίζει δεν μπορούσες να το κάνεις ίδιο χρώμα με την υπόλοιπη εξάτμιση ή και πάλι θα ξαναγινόταν έτσι από τα καυσαέρια?
Κώστα αυτό το σκέφτηκα και με χάλασε λίγο. Οι καινούριες μπούκες δίνουν πιο underground χαρακτήρα σίγουρα και μου άρεσαν και οι μαΜίσιες που ήταν πιο κυρηλέ. Αν έφτιαχνα εγώ την εξάτμιση θα έβαζα πάνω τις μαμίσιες αλλά φού τις έδινε έτσι ο άνθρωπος είπα να τις κρατήσω.
Σας υπόσχομαι οτι το συντομότερο δυνατόν θα βγάλω ένα βιντεάκι να το ακούσετε
Ευχαριστώ Στέφανε(μου τελείωσαν τα thanks). Εστω οτι τις γυάλιζα σε ρεκτιφιέ ή στο μηχανουργείο μου τότε σίγουρα θα γινόταν πάλι μπλέ. Είναι χαρακτηριστικό του οξειδίου του τιτανίου αυτό και δεν γίνεται να αλλάξει, όπως το οξείδιο του χαλκού είναι πράσινο. Αν δείτε ποτέ μια akrapovic απο κάτω που έχει κάνει 10.000 km θα δείτε οτι και αυτή μπλέ είναι
Ναι το φαντάστηκα απλά το ανέφερα μήπως και μπορεί να διορθωθεί μόνιμα!
Και πάλι καλορίζικα
Nick bmwlover (03-05-11)
Tα τελικα ειναι twister?? διοτι απο ποιοτητα ειναι εξερετικα!
Το τιτανιο και νικελ να φαινετε μετα απο 5-6κ χλμ ετσι γινεται.
Νομιζω η αριστερη αποληξει ειναι ποιο ψηλα προς τον προφυλακτηρα η μου φενεται και με ξεγελαει η φοτο δεν ξερω.
Παντως καλοφορετες και καλα σκασιματα αν πριν ηταν μια φορα πορωτικο το εργαλειο τωρα θα ειναι επι3
E89 Z4 sDrive35i DCT
Custom exhaust by Power Up Exhausts/CP-e DCI/Stett Performance FMIC/Forge Motorsport Dual BOV/ECU reflash by Ace Motorsport/stock twins/Work Emotion CR-CAI wheels
Tuned by Ace Motorsport