Ωραία όλα αυτά, σαν έξοδα !!
Για γράψτε τώρα και τον μέσο μισθό ;;;
Ωραία όλα αυτά, σαν έξοδα !!
Για γράψτε τώρα και τον μέσο μισθό ;;;
Aλεξη εισαι απο τους πολυ τυχερους ανθρωπους -αν και η τυχη παει με τους δυνατους- που ζεις ισως στη πιο πλουσια χωρα του κοσμου.
Το καλοκαιρι εφτασα μεχρι το Λουγκανο (στην ακρη της Ελβετιας) και επαθα πολιτισμικο σοκ!
Ολα τα αλλα οπως τελη-ασφαλειες ειναι ψιλα γραμματα....
Πουλάω το BMW ή το ανταλλάζω με saxo
beliris (30-12-10), GiannisRob (30-12-10), NickE60 (30-12-10), Stathis (30-12-10), Thomelef (30-12-10)
Κώστα δεν είμαι σίγουρος ότι αυτός είναι ο μέσος μισθός.
Σαν λίγα μου φαίνονται. Και βέβαια όπως λέει ο Αλέξ και το ταλιράκι είναι ... καθαρές αποδοχές !!!
Μην μενετε στη απλη συγκριση -μισθος/ποσο κανει ενα αμαξι.
Υπαρχει τεραστια διαφορα με την Ελβετια σε δεικτες βαρβατους, οπως ο δεικτηα τιμων καταναλωτη, ο δεικτης υγειας, ο δεικτης ικανοποιησης (εξω υπαρχει και τετοιος) και εδω ειναι και το παραδοξο: συνηθως στις λεγομενες /ακριβες/ χωρες ο δεικτης ικα οποιησης ειναι υψηλος.
Εμεις παλι πρωτοττπησαμε
Ειμαστε ακριβη χωρα, δεικτη ικανοποιησης δεν μετραμε αλλα κατι μου λεει πως αν τολμαγαμε.......
Οσο για τον δεικτβ τιμων καταναλωτη, στην ελλαδα ανεβηκε 6/100 περιπου ενω εξω μειωθηκε 0.8/100 σε απόλυτα νουμερα.
Τι να λεμε;
Monsta (30-12-10)
Η απλη ερωτηση που βαζει τα πραγματα σε ενα μετρο συγκρισης ειναι:
Με 100 ευρω
Ποσα μπουκαλια γαλα παιρνεις
Ποση βενζινη
Ποσα τσιγαρα μαλμπορο
Ποσα παπουτσια πουμα το ιδιο μοντελο
Ποσους καφεδες πινεις
Και η γροθια στο στομαχι: ποσα κιλα βοδινο κρεας αγοραζεις.
gant (31-12-10), ghost-rider (31-12-10), gnx (01-01-11), Monsta (30-12-10), Samaro (30-12-10)
Αν το ταλιράκι είναι λίγο, τότε ίσως η Ελβετία να είναι too extreme για σύγκριση. Και να μας πει ο ΆΛεξ αν είναι καθαρά αυτά ή μικτά. Γιατί απ όσο ξέρω εγώ, έξω, πάντα για μικτά μιλάνε.
Ωραία, το Μ3 μου στη Καλιφόρνια θα έκανε $357 / χρόνο για να κυκλοφορήσει σε σωστούς δρόμους. Και όχι 1.000 ευρώ που πλήρωσα πριν μια βδομάδα.
https://mv.dmv.ca.gov/FeeCalculatorW...VehicleFees.do
edit: Συμπληρώστε τα πεδία, εγώ έβαλα 25Κ ως τιμή αγοράς, και ότι το είχα στη κατοχή μου από τον Γενάρη του 2010. ZIP βάλτε 92656.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Monsta : 30-12-10 στις 15:11