I_MNL (24-07-14)
Άρη εγώ ίσως έρθω αργότερα αν σας προλάβω... Τώρα ετοιμάζομαι για πισίνα στη Νεάπολη γιατί έχουν live 2 πολύ καλοί μου φίλοι...
Πάρε τηλέφωνο τον φωτογράφο μας και τον Βασίλη (dafidack) αν θέλεις γιατί δεν μπαίνει τώρα τελευταία για να το δει...
Αν τυχόν δεν έχεις κανένα τηλέφωνο πάρε με να σου τα δώσω...
Καλά να περάσετε αν δεν σας πετύχω!
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,
ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!
Που λες Ηλία έπλενα το αμάξι στο πάρκιν κοντά στην Εθνική και το αγόρι εκεί, ο Στέλιος, πρέπει να γνώριζε το αμάξι σου από το χρώμα!
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
HLIAS - E36 (25-07-14)
Δεν βλέπω κανέναν
Μήπως ήρθα νωρίς?!??
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
Andri (24-07-14)
Και η καμπάνα χτυπάει 7!!!
Andri (24-07-14), HLIAS - E36 (25-07-14)
doctore (24-07-14)
7:02 ημουν εκει!!!
περιττο να σας πω οτι η Αλπινα της Μαρινοελ εκλεψε τα βλεμματα σχεδον ολων οσων επιναν τον καφε τους!!!
Andri (24-07-14), Bazil Van Sinner (24-07-14), doctore (24-07-14), HLIAS - E36 (25-07-14), isou (24-07-14), I_MNL (24-07-14)
Εχουμε βγαλει φωτογραφιες και θα ακολουθησει και "υλικο",αλλα δυστυχως θα περιοριστειτε στα οχηματα της Μαρινοελ,του Μιχαλη και το δικο μου.....
Οπως καταλαβατε,δυστυχως μονο εγω και η κυρα μου(που ειχε και σοβαρο προβλημα με την μεση της....)ηρθαν στο καλωσορισμα των συμφουρομιτων μας.
δεν πειραζει.....next time περισσοτεροι.
A8hnaios (24-07-14)
Ηταν ευχαριστο που σας είδα ξανά Άρη και Ρούλα καθώς και που γνώρισα τον Μιχάλη.
Θα φορτώσω τις φωτό, όπως είπαμε. Υπομονή λιγάκι, γιατί είμαι λιγάκι αργή σ'αυτά... κανά δύωρο ίσως...!!!;;;
aristent (24-07-14), HLIAS - E36 (25-07-14), tokiko (24-07-14)