vchris (20-11-16)
Πλέον κοιτάω κυρίως για τρίλιτρα. Είναι πιο φθηνά στη συντήρηση, τα προβλήματα του M54 είναι γνωστά και σαφώς λιγότερα από αυτά του V8 και το κυριότερο μετά από λίγο καιρό και μόλις το επιτρέψουν τα οικονομικά, θα βάλω ένα compressor επάνω και θα πηγαίνει σαν 4.8 is! Απλά κάποια ξεφεύγουν πολύ σε τιμή....
Παναγιώτη μπορείς να μου στείλεις σε ποιον μαντρα είδες το Χ5 που ήταν σωστό; στείλτο σε pm ! Επειδή ψάχνω το δικό αμάξι θέλω να δω εάν το έχω απορρίψει για κάποιον λόγο η δεν το ελαβα υπόψιν μου!
Εάν βρω κάτι φυσικά και θα σε ενημερώσω και εγώ !ευχαριστω για τον χρόνο σου!
Ναι αυτό φαίνεται οκ.... θα πάρω ένα τηλ αν και είναι το facelift οπότε θα ξεφεύγει μάλλον σε τιμή. Τα χλμ και εδώ χαμηλά οπότε θα χρειαστεί ψαξιμο με service
Sent from my SM-A300FU using Tapatalk
https://www.car.gr/6394480-bmw-x5-sp...4-4-individual
αυτό δεν είναι άσχημο, εκτός και αν ξεφεύγει σε $$$
"Winners don't make excuses when the other side plays the game"
Νομίζω 3λιτρο ανέφερε το παιδί
Detailing Madness
Αν και ψάχνω κυρίως για 3λιτρο αυτό το εχω δει απο κοντα....
Μέσα σα καινουριο, αγρατζουνιστο, αλλα αρκετο καιρό καθισμενο και αυτό με φόβησε λόγω του ότι είναι και v8. Επίσης η τιμή ακατέβατη και τα τέλη είναι του αγοραστή οποτε πάει στις 15000. Πέραν του ότι ξεφεύγει πολύ από τις δυνατότητές μου, Τα θεώρησα και υπερβολικά καθόσον στις 12500 υπάρχει 4.6is με προγραμμα κιολας στα 400 άλογα....
Με λίγη υπομονή κάτι θα βρεθει.
BILL007 (21-11-16)
Παιδιά το συγκεκριμένο το έχω δει και είναι πολυ προςεγμενο χωρίς ατύχημα ! Το μόνο που με προβλημάτισε ιδιαίτερα είναι τα κυβικά αλλ και ότι έχει αλλάξει 5 ιδιοκτήτες ! Ο τωρινός κάτοχος λέει ότι είναι ο δεύτερος! Έχω και το book service σου συγκεκριμένου σε φωτογραφίες !