ναι ρε Γιωργο χτυπα κατι γνησιο να εχεις το κεφαλι οσυ ησυχο!!!βεβαια το κοστος ειναι μεγαλουτσικο αλλα το αποτελεσμα σιγουρο!!!!!
georggge46 (12-11-10)
εγώ που τους έβαλα ήταν plug and play . αλλα δεν θυμάμαι αν ήταν 12 pin.. νομίζω 6. μπορώ να τους κάνω πιο εύκολα αναδιπλούμενους?
Ολη την διαδικασια την εκανα 2 φορες μια στο 330 που δεν ηθελε ολη την διαδικασια
ειχε ειδη το κουμπακι στο 2ο 46αρι προπερσυ σχεδον εκανα ολη την εγκατασταση απο
την αρχη . . .
Αλλαγη διακοπτη . . .
Αλλαγη modul επισης 2 εμπρος ταπετσαριες εκτος μαζι και το ντουλαπακι εβλεπα τον
ηλεκτρολογο σαν χαζος . . .
Μεσα στην βδομαδα αν μπορεσω να βρω χρονο θα το ξανακανω μιας και οι καθρεπτες
που πηρα εχουν ηλεκτρικη αναδιπλωση . . .
Με το καλο Γιωργο ομορφο μπαξιμο ειναι το ατιμο . . .
BILL007 (12-11-10), georggge46 (12-11-10)
Για να μην ανοίγω νέο thread υπάρχει δυνατότητα να κλείνουν οι καθρέφτες με το κλείδωμα και να ανοίγουν με το ξεκλείδωμα του αυτοκινήτου?
Αυτό μπορεί να γίνει χωρίς να πάω στην αντιπροσωπεία?
Το δοκίμασα αλλά δεν επαρκεί ο χρόνος του ρεύματος για την αναδίπλωση και το έκανα με το κουμπάκι από την ρύθμηση των καθρεπτών και τους ανοίγω και κλείνω όποτε θέλω εγώ. Κάποια στιγμή που θα έχω ευκαιρία θα το βάλω...
Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...
μιλάμε για εργοστασιακό oem modul αναδίπλωσης και καθρέφτες?
Εβαλα αυτά που βλέπεις μοντουλάκι και διακόπτη:
https://www.e46fanatics.com/forum/sh...=611225&page=3
Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...
Νομιζω οτι σε καποια μοντελα εχει επιλογη οι καθρεπτες να κλεινουν αυτοματα με το κλειδωμα. Εγω το χω κανει με τον συναγερμο τους ανοιγοκλεινω οποτε θελω.
quattro ist fur sissies
οι καθρεπτες εχουν την επλογη να κλεινουν μονο στα αυτοκινητα που εχουν καθισματα με μνημες!
BILL007 (18-12-12)