πριν αναρτήσω το θέμα έκανα ένα μικρό search αλλά νομίζω ότι το κατάπιε ο "καρχαρίας"
πριν αναρτήσω το θέμα έκανα ένα μικρό search αλλά νομίζω ότι το κατάπιε ο "καρχαρίας"
τούρμπο και πράσινα άλογα
με τους bosch θέλει προσοχή γιατί τελικά κυκλοφορούν και μαιμούδες.
τους είχα πάρει από βενζινάδικο και αργότερα παρατήρησα ότι δεν έφεραν πάνω τους σφραγίδα
το θέμα είναι να βρούμε κάτι το οποίο θα ναι σχετικά μόνιμο και αποτελεσματικό και μην καταφεύγουμε σε προσωρινές λύσεις.
τούρμπο και πράσινα άλογα
πριν δυο χρονια,μπορει και λιγοτερο,ειχα παει για σερβις (insepction2) στον αδαμιδη.
ξερω ομως οτι αν εχεις μαμα υαλοκαθαριστηρες αλλαζεις μονο τα μακτρα...κοστος...περι 2 ευρω και ακομα τα εχω..βεβαια χρειαζονται αλλαγη..αλλα ειπαμε.....τα εβγαλαν τα λεφτα τους!!
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....
Στα λιγα χιλιομετρα βγαζω τη γυναικα μου απο το παραθυρο και τα καθαριζει...στα πολλα βγαινω εγω...αθορυβο και ΚΑΛΟ καθαρισμα......The Best
A8hnaios (12-11-10), bill_m3 (12-11-10), Stamatis (12-11-10), Κωνσταντίνος (12-11-10)
Στο Χ5 άλλαξα τους "μαμα" με τους νέου τύπου Bosch Aerotwin (περίπου στα 30 ευρώ το ζευγάρι - μπροστά - 60 + 55 cm), πίσω συμβατικός από το LIDL...
Εμεινα πολύ ευχαριστημένος, στους 20 μήνες που ξανα-άλλαξα, τους ίδιους έβαλα...
Στο VW Polo της γυναικας, (που φορούσε από την μάνα του, νεου τύπου) άλλαξα μονο τα λάστιχα (με 5 ευρώ τα τρία) και είναι άψογα...
...
Βοsch bmw γνήσιους.Τους άλλαξα πριν απο 3 χρόνια στα 50 ευρώ (όλο το σύστημα).
Πλέον το μόνο που κάνω είναι να τους αλλάζω λαστιχάκι κάθε 2 χρόνια και είναι τζιτζι!
Τελικά πιστεύω, το μυστικό είναι η συχνή αλλαγή και όχι η μάρκα !!!