και εγω εχω.....μονο πισω.....
απο 10 χιλιοστα σε καθε μερια....
τους εβαλα μονο και μονο για να γεμισουν καλυτερα οι πισω θολοι......
25000 και κανενα προβλημα.....
και εγω εχω.....μονο πισω.....
απο 10 χιλιοστα σε καθε μερια....
τους εβαλα μονο και μονο για να γεμισουν καλυτερα οι πισω θολοι......
25000 και κανενα προβλημα.....
Ενα απο τα μειονεκτηματα με τις προσθηκες των τροχων ειναι οτι ταλαιπωρουνται και φθειρονται γρηγοροτερα τα ρουλεμαν των τροχων μιας και οι τροχοι πλεον εχουν "χασει τα κεντρα τους" ειναι παρακεντροι πλεον ως προς το μουαγιε που εδραζονται.
Panos 316T (15-03-10), silent (16-03-11)
Σας ευχαριστω ολους για τις εμπειριες και τις πληροφοριες σας
Αν καταλαβα καλα δεν ειναι παντα εντελως αθορυβα τα πραγματα.
Ρουλεμαν,ζυγοσταθμιση,ευθυ γραμμιση,θολοι,μπουλονια η μπουζονια κλπ.
ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΠΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!
Σωστά, μετατοπίζεται το κέντρο βάρους της περιστροφής, αλλά, για παράδειγμα στο δικό μου, το δικό σου και του Άρη, που φοράνε από το εργοστάσιο τα ίδια ρουλεμάν με το Μ5, τι πρόβλημα να υπάρχει?
Το δικό μας πουλιέται με 225 λάστιχο και 8J ζάντα και το Μ5 με 285 και 9.5J ζάντα..... 25mm πιο έξω (και πιο μέσα) εντελώς διαφορετικές όμως οι τάσεις κατά την περιστροφή λόγω του μεγαλύτερου βάρους, συν το διαφορετικό offset των Μ5 ζαντών ....που μετατοπίζει το κέντρο του ήδη αυξημένου βάρους ακόμη πιο έξω... άρα η μετατόπιση από την προσθήκη υπερκαλύπτεται...
έχει προβλέψει η "μαμά" για όλους!! χαχαχα
NickE60 (15-03-10)
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα γεια σου βρε Νικόλα με το mafia car σου. Ολοκληρώνει ο Αντρίκος τα κόλπα του με τα ηλεκτρονικά μαραφέτια και τις κωδικωποιήσεις του και ίσως στα τελειώματα της εβδομάδας (θεού θέλοντως και Αντρίκου επιτρέποντως ) το κυκλοφορήσω λιγάκι χεχεχε. Μια m-pack αναρτησούλα μου μένει και μετά έμεινε το πολυπόθητο στροβιλοαεροσυμπιεστήρι