Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 37

Θέμα: Το τέλος ενός εξαιρετικού εργαλείου

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω φίλε Ηλία θα του έβαζα έναν μεταχειρισμένο κινητηρα Μ52 (τσαμπα) και θα το κρατούσα τουλαχιστον για άλλα 100.000 χλμ. Προυπόθεση να μην ειχα προβλημα με τα παγια του (τ.κ.).

Ε39 στην πρέσα ειναι κριμα νομιζω τοσο νωρίς.
    Αγαπητέ Πάνο συμφωνώ αλλά άμα τον έβαζα θα άλλαζα και άλλα πάνω στο αυτοκίνητο (κιβώτιο, δέρματα και άλλα) για να διατηρηθεί για άλλα 100.000 χλμ.

Και έτσι επειδή χρησιμοποιείται κυρίως από τους γονείς μου είναι καλύτερα να έχουνε κάτι καινούργιο.

Τέλος πάντων μια άποψη είναι και αυτή

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο liakos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αγαπητέ Πάνο συμφωνώ αλλά άμα τον έβαζα θα άλλαζα και άλλα πάνω στο αυτοκίνητο (κιβώτιο, δέρματα και άλλα) για να διατηρηθεί για άλλα 100.000 χλμ.

Και έτσι επειδή χρησιμοποιείται κυρίως από τους γονείς μου είναι καλύτερα να έχουνε κάτι καινούργιο.

Τέλος πάντων μια άποψη είναι και αυτή
    Ηλία έκανες την καλύτερη κίνηση!!!

3. The Following User Says Thank You to mark e92 For This Useful Post:

liakos (01-12-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Εστιάζω στο πρόβλημα κατανάλωση λαδιού και εισαγωγή νερού στο θάλαμο καύσης και στο κόστος αλλαγής μιας φλάντζας κεφαλής. Πόσο πάει το μαλλί?
    Γιατί 1 λίτρο λάδι στα 1000 χιλιόμετρα δεν νομίζω ότι οφειλόταν στα ελατήρια ή στις βαλβίδες να πεις ότι πάει και για ρεκτιφιέ. Λέω τώρα εγώ!

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Μιχαλη γιατι δεν το νομιζεις?

εκει που εχουν φτασει τα μοτερ δεν συμφερει να αλλαξεις σωστα φλατζα!

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ρε παιδια λίγο άκυρο αλλα μιας και ανέφερε φίλος τελικα με τα μπεκ τι κάνουμε και ποτε π σε καρότσα με 118.000 χωρις προβλημα πρεπει να τ βγάλω για μέτρημα ;;καθάρισμα δεν ξέρω ακομα κάποιον μάστορα εγγυηση Μπέκα εχω δει κ σε φορούν ...οχι εξουσιοδοτημένο pm αν ξέρει κάποιος μη χαλάμε το θέμα

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο playmaker Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε παιδια λίγο άκυρο αλλα μιας και ανέφερε φίλος τελικα με τα μπεκ τι κάνουμε και ποτε π σε καρότσα με 118.000 χωρις προβλημα πρεπει να τ βγάλω για μέτρημα ;;καθάρισμα δεν ξέρω ακομα κάποιον μάστορα εγγυηση Μπέκα εχω δει κ σε φορούν ...οχι εξουσιοδοτημένο pm αν ξέρει κάποιος μη χαλάμε το θέμα
    το ποστ σου ειναι λες και εχει μπει στο γκουγκλ τρανσλειτ αχχαχα....
    τα μπεκ δεν εχουν καποια στανταρ κμ για να τα καθαρισεις, εχεις λιγα κμ, πηγαινε τα καπου για μετρημα και αν χρειαζονται καθαρισμα, αν νομιζεις οτι εχεις θεμα!

8. The Following 3 Users Say Thank You to spar@ For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (02-12-13), playmaker (02-12-13), Ptboul (03-12-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

...γιατί εμένα μου φαίνεται απλά κακή συντήρηση; Όταν αναφέρεις ότι αρχίσανε τα προβλήματα ψύξης, έκανες κάτι για να το συνεφέρεις...ή το άφηνες με τα προβλήματα ψύξης;;; Και συμφωνώ με κάποιους, πως αξίζει το Ε39 να κυκλοφορεί για πολλά χρόνια ακόμη και εγώ θα ήμουν υπέρ της επισκευής του. Εξάλλου πολλοί γνώστες έχουν πει πως ποιοτικότερο αυτοκίνητο από την Ε39 δεν έχει βγάλει η BMW ακόμα και σχεδόν όλοι το καταλαβαίνουν μόλις το αλλάξουν με κάποιο άλλο...
    Ε36 M44Β19

10. The Following User Says Thank You to 6ylinder For This Useful Post:

Βασιλης (15-01-14)

Rides
    3

Προεπιλογή

Πάντως 300.000 χ.μ για ένα διαμάντι 6 κύλινδρο μοτερ δεν είναι τίποτα...Η συντήρηση βέβαια είναι σημαντικός παράγοντας.
    Οπως είπε και ο φίλος παραπάνω,τα μικρά 4 κύλινδρα (πχ Μ43) βγάζουν τόσο χιλιόμετρα για πλάκα και πολύ παραπάνω.Ηταν πρώτο χέρι το αυτοκίνητο;Aν δεν ήταν μπορεί να έχει κάνει και καμιά 200.000 ακόμα και απλά να μη το ξέρεις.

12. The Following 2 Users Say Thank You to Libanner For This Useful Post:

Ptboul (03-12-13), Βασιλης (15-01-14)

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αφού κουβάλησε άτομα, φρούτα, λαχανικά, εργαλεία, έπιπλα κ.ο.κ μιας και ήταν το μοναδικό αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν 3 άτομα μετά από 13 χρόνια και 4 μήνες η BMW Ε39 520i μας εγκατέλειψε με σχεδόν 300.000 χλμ στο οδόμετρο. Το 90% των χιλιομέτρων είχανε γίνει μέσα στην πόλη.

Το κόστος επισκευής αυτού του προβλήματος καθώς και διαφόρων άλλων τεχνικών μικροπροβλημάτων αύξανε το ποσό σε υψηλό σημείο. Δεν θα άξιζε μια τέτοια επένδυση σε ένα αυτοκίνητο τέτοιας ηλικίας και καθημερινής χρήσης. Και έτσι πάρθηκε η απόφαση να αποσυρθεί.

Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά του φόρουμ για τις βοήθειες και τις συμβουλές που προσέφεραν είτε διαδικτυακά είτε μέσα από τους καφέδες μας έτσι ώστε να διατηρηθεί αυτό το όχημα σε καλή κατάσταση χωρίς να με «γδέρνουν» οικονομικά.

Επίσης βρήκα την ευκαιρία να γνωρίσω τρομερά άτομα από όλη την Ελλάδα με κοινό μας πάθος το αυτοκίνητο.
    Έχω πολλές όμορφες εμπειρίες και εικόνες στο μυαλό μου από εκδρομές, καφέδες και τραπεζώματα.
    Για αυτό σας ευχαριστώ πάρα πολύ

Λιάκος
    Παιδια τι δεν καταλαβαινετε?Το παλικαρι το δουλεψε και το 'φχαρηστηθηκε

το αμαξι εδω και 14 χρονια εκανε και τα χιλιομετρα του κουβαλησε και

δουλεψε και κατω απο 3 οδηγους,προφανως εχει κανει την αποσβεση του!!!

επισημανθηκε επισης οτι θα κυκλοφορουν οι γονεις του παιδιου και θα ηθελε

κατι πιο ασφαλες,ισχυει,ασφαλεια δεν ειναι μονο οι αεροσακοι ενος

αυτοκινητου,αλλα και τα περισσοτερα μηχανικα η' μη μερη,που θα χρηζουν

αλλαγης.Αποχαιρετηστηριο μυνημα ηταν στην τελικη.

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

14. The Following User Says Thank You to Bazil Van Sinner For This Useful Post:

mark e92 (02-12-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Αφού κουβάλησε άτομα, φρούτα, λαχανικά, εργαλεία, έπιπλα κ.ο.κ μιας και ήταν το μοναδικό αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν 3 άτομα μετά από 13 χρόνια και 4 μήνες η BMW Ε39 520i μας εγκατέλειψε με σχεδόν 300.000 χλμ στο οδόμετρο. Το 90% των χιλιομέτρων είχανε γίνει μέσα στην πόλη.

Πρέπει να πω πως οι προειδοποιήσεις υπήρχαν εδώ και σχεδόν δύο χρόνια. Η κατανάλωση λαδιού άρχισε να ανεβαίνει σιγά σιγά σε πολύ υψηλό σημείο. Τους τελευταίους μήνες είχαμε φτάσει στο 1 λίτρο λαδιού ανά 1000 χλμ (αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν οι φίλοι από τη βόρεια Ελλάδα). Μετά από μερικά ταξίδια αυτό το καλοκαίρι αρχίσανε τα προβλήματα ψύξης. Και έτσι ένα σαββατοκύριακο κατά τη διάρκεια μιας διαδρομής άρχισαν τα τραντάγματα από τον κινητήρα. Η αυτοψία έδειξε ότι έμπαινε νερό στον 2ο κύλινδρο. Το κόστος επισκευής αυτού του προβλήματος καθώς και διαφόρων άλλων τεχνικών μικροπροβλημάτων αύξανε το ποσό σε υψηλό σημείο. Δεν θα άξιζε μια τέτοια επένδυση σε ένα αυτοκίνητο τέτοιας ηλικίας και καθημερινής χρήσης. Και έτσι πάρθηκε η απόφαση να αποσυρθεί.

Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά του φόρουμ για τις βοήθειες και τις συμβουλές που προσέφεραν είτε διαδικτυακά είτε μέσα από τους καφέδες μας έτσι ώστε να διατηρηθεί αυτό το όχημα σε καλή κατάσταση χωρίς να με «γδέρνουν» οικονομικά.

Επίσης βρήκα την ευκαιρία να γνωρίσω τρομερά άτομα από όλη την Ελλάδα με κοινό μας πάθος το αυτοκίνητο.
    Έχω πολλές όμορφες εμπειρίες και εικόνες στο μυαλό μου από εκδρομές, καφέδες και τραπεζώματα.
    Για αυτό σας ευχαριστώ πάρα πολύ

Μια φωτογραφία από το τελευταίο μεγάλο ταξίδι που έκανε στην Καστοριά

Λιάκος
    Φίλε συμφορουμιτη,εγώ στην θέση σου θα το κρατούσα.Χωρίς πινακίδες,χωρίς κινητήρα,σε μία γωνία για μία εβδομάδα.Έξω από το σπίτι να το χαζεύω.Να πάω στην δουλειά και να γυρνώ να το βλέπω. Πιστεύω είναι δύσκολο κάποιος να αποχωριστεί ένα αμάξι που έχει ζήσει μέσα του.πχ ύπνος,βόλτα το βράδυ
    και στροφές,τρελές προσπερασεις κλπ κλπ.Μετά θα το συνόδευα μέχρι την πρέσα η την μάντρα,θα έκανα ένα τσιγάρο και θα έφευγα.Έβγαλε τα λεφτά του σε ταξίδεψε και το ταξιδέψετεολυ.300000 χλμ και μετά ήθελε να να να ...Εγώ λέω μεγεια το καινούργιο και να διαλέξεις οποίο είναι καλύτερο.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP