Άρη, αν δεν έχεις αποτέλεσμα με τα παραπάνω, έλα μια μέρα να στο κάνω με τον αλοιφαδόρο να εξαφανιστεί μια και καλή.
Άρη, αν δεν έχεις αποτέλεσμα με τα παραπάνω, έλα μια μέρα να στο κάνω με τον αλοιφαδόρο να εξαφανιστεί μια και καλή.
S8N (01-09-11)
Χθες είχα κάτι επισκέψεις και δεν έλεγε να τους αφήσω και να τρέχω με τα ξύδια και τα μπαλσάμικα στο χέρι. Θα το δοκιμάσω λοιπόν σήμερα το βράδυ αν -πρώτα ο Θεός- η γυναίκα μου το φέρει πίσω (το Ε60) σε ένα κομμάτι.
Τζίφος φίλοι μου. Δοκίμασα με ξύδι και πανάκι μικροϊνών αλλά δεν έγινε τίποτα. Μετά δοκίμασα και με Viakal αλλά ούτε αυτό βοήθησε. Προς στιγμήν φάνηκαν να εξαφανίζονται, όταν όμως στεγνώσει το ξύδι επανέρχονται. Είναι καθαρά επιφανειακό πάντως το πρόβλημα, το αντιλαμβάνεται κανείς ακόμη και με το νύχι. Θα περάσω από τον Monsta την μεθεπόμενη εβδομάδα να δούμε αν και τι μπορεί να γίνει. Εντύπωση μου κάνει πως έχω και στο κάτω μέρος του παρ-μπριζ τέτοια άλατα, τα οποία επίσης αρνούνται να βγουν.
Αύριο παρεπιπτόντως πρέπει να πλύνω το αυτοκίνητο γιατί μυρίζει σα μπάμια.
Σουάζ έβαλες;
Αιθέρα;
Τι παιδευεται αυτός ρε Μονστα;αχαχαχαχαχαχα
Sent from my iPhone using Tapatalk
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
και το τονισαμε οτι πρεπει να κανεις παλινδρομικες κινησεις!!!!....μαλλον το ξεχασες αυτο το σπορ Αρη!!!!...παλινδρομικες=περα-δωθε ή πανω-κατω δεξια-αριστερα κλπ ΟΧΙ γυρω-γυρω!!!!
Βασιλη ο Αρης ειναι πολιτικος μηχανικος 34 ετων, που φανταζεσαι οτι εχει συναντησει αυτη τη λεξη(Σουαζ)????....,εκτος του φορουμ μας οπου εχει ξαναναφερθει......ακομα ψαχνει στα λεξικα!!!
Ελα Αρη εδω σ'εχω:
ομως συμφωνα με το θρεντ που εχει κανει ο Βασιλης https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=1436...μαλλον επικινδυνο ειναι για να κανει ζημια.
S8N (02-09-11)
Είπαμε με βαμβάκι όχι πανακι!
Κανε μια δοκιμή ακόμα θέλουν και οι παλινδρομες τον χρόνο τους χαχα στο τέλος και με προσοχή βάλε σε ένα βαμβάκι οδοντοκρεμα και πέρασε το μόνο ότι είναι ασημένιο χρωμα.
S8N (02-09-11)
Θα δοκιμάσω και οδοντόπαστα...
Να δω τι θα μου προτείνετε μετά... Κρόκο Κοζάνης?