οι κρατησεις δεν γινονται κατευθειαν.... αν κανεις κρατησει απο εξωτερικο ειναι φτηνοτερη, επισης, αν κανεις μεσω tour operator ακομη πιο φτηνα..
Μου εχει τυχει να κανω κρατησεις απο εδω δικες μου και φιλων Ελλαδα στο ιδιο μερος που τις εβρισκαν πιο ακριβες απο εκει... και φυσικα σε δολλαριο κ οχι ευρω......
Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!
535xi (22-01-12), bimmer-corfu (17-01-12)
Ελενη,το συγκεκριμενο εαν δεν κανει πανω απο 50% εκπτωση στις αρχικες τιμες (δηλ.500+ευρω την βραδια!!!)παλι ακριβο ειναι!!!
Αν και πιστευω επιτηδες εχει αστρονομικες τιμες,για να απευθυνεται μονο σε εφοπλιστες και πανω ,........που πιο πανω?... δεν ξερω.....ας πουμε αριανους?εξωγηινους γενικα?....μαφιοζους?....
ετσι ωστε να μην εμφανιστει πελατης που θα ....κλεψει, ας πουμε τις πετσετες, τα μπουρνουζια,τα μαχαιροπηρουνα κλπ.....
Eleni (17-01-12)
εγώ πάντως λόγο επαγγέλματος διαβάζω συνέχεια τουριστικά περιοδικά και αυτό δεν το ξέρω...
Επίσης, σας έχω ξαναπεί ότι αν θέλετε φτηνό ξενοδοχείο η μόνη λύση είναι μέσο web site των tour operator, Λύσεις τύπου απ'ευθείας κράτηση, booking κτλ κτλ είναι πανάκριβες
Αν δεν μπορείς να πας γρήγορα με 100 ίππους, τότε, δεν θα πας ούτε με 500
S8N (17-01-12)
εταιρείες θα σου πω, τα site τους θα τα βρεις εύκολα
hotel4u
thomas cook
lowcostholidays
On holiday group
Open travel service
κτλ κτλ κτλ
bill_m3 (17-01-12), hades7 (17-01-12), Lambros46 (17-01-12), Κωνσταντίνος (17-01-12)
535xi (22-01-12), bill_m3 (17-01-12), hades7 (17-01-12), Lambros46 (17-01-12), Κωνσταντίνος (17-01-12)
η venere είναι σα τη booking.com δεν κάνει συμβόλαια χοντρικής με ξεν/χεία και άρα είναι ακριβή.
ωραια είναι ολα ρε παιδια το θεμα ειναι ποιος τα χαιρεται.
προς το παρον στην σαντορινη βολευομαι (λεμε τωρα, το κανονιζω για το καλοκαιρι του 2019)
με rooms to rent-rooms to rent
Το δικό μου project στο θέμα, αν και έχουν περάσει πολλά χρόνια, αλλά πάντα βρίσκεις κάτι, ανάλογα με το τι θέλεις και το τι μπορείς.
Ξενοδοχείο "Ο Μύλος", στο Φηροστεφάνι. Τέλη Αυγούστου, με σημερινές τιμές, γύρω στα 60-70ε. Λιτό και καθαρό.
Φαγητό εδώ. Πρωινό σαχανάκι με φρέσκα αυγουλάκια, για μεσημέρι η βράδυ, ξιφία φέτα στα κάρβουνα, 2 πόντους χοντρή και όχι διάφανη σαν φέτα μουρταδέλας. Κρασάκι παγωμένο χύμα εντόπιο "Λάβα" και όχι "Resort Μπουτάρη", "Νυχτέρι" και τα συναφή.
Δεν νομίζω αυτοί με τα 2000ε την ημέρα, να βλέπουν κάτι περισσότερο από μένα, η κάτι που να μη μπορώ να το δώ εγώ.
Τέλος για τις βόλτες, Fiat Panta, όχι τέλειο αλλά την δουλειά του την έκανε, με 40ε την ημέρα.
Υ.Γ. Η ποιότητα των φώτο δεν είναι και η καλύτερη, λόγω σκαναρίσματος.
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.