Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 12 από 12

Θέμα: Nεοι κινητηρες για την νεα Χ3

Rides
    5

Προεπιλογή

Το σημαντικότερο πλέον σημείο διαφοροποίησης του diesel είναι οι επιδόσεις χαμηλά λόγω ροπής.

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βαγγέλη μου, δε ξέρω για το Φ10. αλλά πριν λίγες μέρες μπήκα σε 123d για τις γνωστές μανούβρες μπρος-πίσω στο μαγαζί. Ο λεβιές έτρεμε ολόκληρος λες και ανέβαζε 40 πυρετό και ο ήχος μέσα - αν και όχι όπως τα ταξί που θυμόμαστε παλιά - δεν τον μπέρδευες για κάτι άλλο παρά πετρέλαιο. Για να μη πω για το μέγα ξενέρωμα όταν κοιτάς στροφόμετρο.

Όμως to each his own, προσωπική γνώμη εκφέρω, γι άλλους μπορεί να είναι η ιδανική λύση αν το κοιτάξεις από άλλη σκοπιά (25Κ + χλμ χρόνο).

Κώστα, θεωρητικά μιλάμε (τώρα) αλλά για το συγκεκριμένο στο οποίο αναφέρομαι και επισήμως ακόμα δεν υπάρχει, όυτε το στροφόμετρο θα ξενερώνει (θα τελειώνει στις 7000 RPM) αλλά ούτε το κιβώτιο (8άρι DCT).
    Mε 380+ ίππους, 70+ κιλά ροπή απο τις 2000 RPM, τετρακίνηση, σχετικά compact διαστάσεις, χώρους για οικογένεια, κατανάλωση μικρότερη απο 2λιτρο ατμοσφαιρικό, επιδόσεις... 0-100 κάτω απο 5", στον θόρυβο που θα ακούνε οι απ΄εξω θα μείνουμε ;
    Προσωπικά, αν τα καταφέρω να "αναβαθμίσω" απο το GLK στο συγκεκριμένο Χ3, θα κάνω την καρδιά (ή τα αυτιά μου πιο σωστά) πέτρα και απόλαυσω όλα τα υπόλοιπα. Για μένα θα είναι το αμάξι "ΌΛΑ ΣΕ ΕΝΑ" !
    Δες λίγο για τί κινητήρα μιλάμε:
    https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=12026

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP