Σε ήρεμη οδήγηση καθημερινή χρησιμοποιώ το "Normal" mode.
Σε γρηγόρη οδήγηση το "Sport +" mode!
Σε ήρεμη οδήγηση καθημερινή χρησιμοποιώ το "Normal" mode.
Σε γρηγόρη οδήγηση το "Sport +" mode!
E89 Z4 sDrive35i DCT
Custom exhaust by Power Up Exhausts/CP-e DCI/Stett Performance FMIC/Forge Motorsport Dual BOV/ECU reflash by Ace Motorsport/stock twins/Work Emotion CR-CAI wheels
Tuned by Ace Motorsport
Thomelef (10-05-12)
E89 Z4 sDrive35i DCT
Custom exhaust by Power Up Exhausts/CP-e DCI/Stett Performance FMIC/Forge Motorsport Dual BOV/ECU reflash by Ace Motorsport/stock twins/Work Emotion CR-CAI wheels
Tuned by Ace Motorsport
sympether with chiefτης
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
Thomelef (10-05-12)
το σειριακό mode, του smg, δεν έχει απολύτως τπτ να ζηλέψει απο τα αντίστοιχα σειριακά κιβώτια πολών τεράτων που έβγαιναν την ίδια εποχή.
sympether with chiefτης
Όταν θέλω να γουστάρω το βάζω στο 5..στο 6 σπάνια και μόνο σε κάνα πατηματάκι..
Προσωπικά ρε παίδες μια χαρά μου φαίνεται η αυτόματη λειτουργία σε σχέση πάντα με κλασικά αυτόματα που έτυχε να οδηγήσω η συνοδηγησω.. τώρα για πιο σύγχρονα δεν ξέρω..
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
STREETRACING (11-05-12)