Αρχικό μήνυμα απο
stratos
Δημήτρη αυτό κάνω. Για αυτό ήρθα σε επιοινωνία με τον ίδιο για custom tune για το αυτοκίνητο μου.
Το τι κάνουν στα ξένα φόρουμ δεν είναι δική μας δουλειά. Εχει τύχει ποτέ να διαβάσεις το n54tech να δείς τι γίνεται? O Χαμburger μοτορσπορτ κάνει την δουλειά του. Λες στο ε90ποστ να τους τα "χωνει" ο βίσνου και να τον προβάλουν? Δεν είδα πουθενά να μην προβάλεται κάποια λύση και να μην παίρνει μέρος ο Σιβ να λέει πόσο καλή η κακή είναι.
Τι πάει να πεί πάει πίσω και όχι μπροστά? Είναι καλό το tune που πατάς λίγο γκάζι και σηκώνει τέρμα πίεση και κακό αυτό που ρυθμίζει το ignition advance και το boost control ανάλογα με τις βενζίνες, την θερμοκρασία και τα περιφεριακά? Ε μην τρελαθούμε και τελείως.
Τα μπαρομετράκια και οι λοιπές μλκς για εσένα εμένα μου γλυτώνουν 300-400 euro. Και χαίρομαι που κάποιος εκμεταλεύεται αυτές τις δυνατότητες για να φτιάξει κάτι σοβαρό και καλό.
Και για πες μας ρε Δημήτρη επειδή όλο πρόβλημα έχεις με τον κάθε vishnu που δεν πάνε τα αυτοκίνητα του ποιός είναι ο πιο καλός εγκέφαλος? Αυτός που κάνεις πλήρες tune απο τον κάθε άσχετο η σχετικό? Η αυτός που προσφέρει ευελιξία ανάλογα με τα περιφεριακά και τις βενζίνες, που δεν χρειάζεται αν είσαι πολύ σχετικός να ρυθμίσεις και το σημαντικότερο, δεν πληρώνεις για να κάνεις την παραμικρή αναβάθμιση?