Follow us on:
ή βρισκεις 2 ζευγη μπροστινες
Υπερβολη τοσες ωραιες 18αρες υπαρχουν και το 255 λαστιχο επιβαλεται πισω.
Panos 316T (22-11-13)
Αρχικό μήνυμα απο Christos 330 Του Μ3 η ζαντα και μιλαω για την evolution μπορεις να την κοψεις μισο ποντο ακριβως Tι εννοείς Χρήστο ??? Τόρνο???
Αρχικό μήνυμα απο Christos 330 Σαββα αυτο που θελεις να κανεις το εχω κανει . . . Του Μ3 η ζαντα και μιλαω για την evolution μπορεις να την κοψεις μισο ποντο ακριβως οσο χρειαζεσαι δηλαδη !!! Βαζεις πισω ελαστικο 255-30-19 και εισαι μια χαρα !!! [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] Τουμπανο Χρηστο εγινε το bmw και ουτε m pack ουτε τιποτα
quattro ist fur sissies
Αρχικό μήνυμα απο ziaba ή βρισκεις 2 ζευγη μπροστινες Το σκεφτηκα και αυτο αλλα οι πισω ειναι ολα τα λεφτα αυτο το βαθος που κανει η ζαντα. Ειναι κριμα παντως να φας τη ζαντα.
Αρχικό μήνυμα απο mark e92 Tι εννοείς Χρήστο ??? Τόρνο??? Ναι σε σταθερο τορνο μετρας και κοβεις !!! Ημουν αρνητικος σε αυτη την επεμβαση αλλα ο φιλος μου ως τορναδορος τις κεντησε μεχρι και σημερα ολα καλα !!!
Αρχικό μήνυμα απο Christos 330 Ναι σε σταθερο τορνο μετρας και κοβεις !!! Ημουν αρνητικος σε αυτη την επεμβαση αλλα ο φιλος μου ως τορναδορος τις κεντησε μεχρι και σημερα ολα καλα !!! Δεν εννοείς στον αφαλό?
Αρχικό μήνυμα απο mark e92 Δεν εννοείς στον αφαλό? Οχι με τον αφαλο ολα ηταν οκ . . .
mark e92 (22-11-13)
Αρχικό μήνυμα απο Christos 330 Οχι με τον αφαλο ολα ηταν οκ . . . Δηλ η 9αρα γίνεται 8αρα???
Αρχικό μήνυμα απο mark e92 Δηλ η 9αρα γίνεται 8αρα??? H 9.5 γινεται 9 !!!
Bazil Van Sinner (22-11-13)
Κανονισμός του Φόρουμ