Aυτοι που δεν εχουν εμπειριες απο εκκινηση και ειναι αχρηστοι απο 0 σε ενδιαφερουν?..Ενταξει οχι τελειως αχρηστοι αλλα ουτε το χουν κανει επαγγελμα..
Αν οι Ελληνες αποκτήσουν μόρφωση και ενότητα, αλίμονό μας.
ΟΥΙΣΤΟΝ ΤΣΩΡΤΣΙΛ
patriNOS ειμαι και εγω μεσα!!! Μην ανησυχεις.. Μοκο και τσιμουδια! Για χαβαλε δεν παμε? Τωρα μεσα σε αυτοκινητο δεν μπαινω γιατι οποιος με παρει θα μεινει πισω(βαραω μια 100 κιλα μη με βλεπεις ετσι!!!!!!!).
Αλλα θα θελα να παραβρεθω. Θα κανω τον κριτη του κριτη(του Σπυρου)...
Τι γινεται ρε με τον Μαριο? Το φερε απο την Αρτα το αμαξι?
Θα ανοιξει?
Ε? Μαριε? Για πε μας??
Οχι ρε γαμώτο. Και άφησα το υποκιβησμένο μου σε 2799 cc 850 μου για να βάλουν μετάκαυση αλλιώς θα ερχόμουν
κανεις?????????????
up
το μηνυμα δεν ειναι πολυ συντομο και κοψε τις μαλακιες
“Λόγω οικονομικού εγκεφαλικού πέρα δώθε δεν θυμάμαι αν έρχονται Αποκριές,Χριστούγεννα,Πάσχ α ή πρωτοχρονιά γι'αυτό δεν ξέρω αν σουβλίσατε δέντρο η αν στολίσατε αρνί!! Πάντως σας εύχομαι το φλουρί να πέσει στο δικό σας αυγό. Καλό Δεκαπενταύγουστο..”
ρε μαγκες τι εγινε μαθατε οτι αποσυρθηκα απο ενεργος και γινατε ολοι κοκκορια? αν νομιζεις οτι εχεις εστω και μια στις χιλιες ελπιδα να με περασεις δηλωνω οτι σε παω χωρις νιτρο και με κλειστη πιεση και θα ξεκινησω και με δευτερα. αν με περασεις θα σου δωσω την μπουκαλα μου γεματη δωρεαν να την βαλεις επανω για οσο καιρο θελεις, αν χασεις κερνας 2 γυρες καφε.... λεγε εισαι μεσα ή εισαι και εσυ μονο δηλωσεις? ελπιζω να μην μου ζητησεις να παμε στην Μοζαμβικη για να κανουμε μια κοντρα.αν εισαι μεσα απαντα γρηγορα γιατι το αμαξι σε λιγο καιρο μολις δαγκωσω κατι καλα φραγκα απο εναν πονηρο κοντρακια γυριζει σε safe ρυθμισμα και εγω αποσυρομαι απο τις κοντρες οπως δηλωσα και στο dragster. θα δουλευει 400 αλογα και μονο με τις πορτες..θα βαλουν τουμπια και σε αλλες μεριες στον δρομο για το σπιτι μου..χαχαχαχα.
παρεπιπτοντως ποιο αμαξι ειναι πατρα? αν λες για το δικο μου δεν ειναι πατρα. σε 2 εβδομαδες περιπου μου ερχεται. δεν ειδες οτι κυκλοφορω με το τρανσαλπ που εχει τον πυροσβεστηρα πισω???
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη patriNOS : 31-08-10 στις 11:09