εδω παντως οι χρονοι του ειναι πολυ καλοι
εδω παντως οι χρονοι του ειναι πολυ καλοι
Παντως ο οδηγος αυτος και το αμάξι εχει ρεκόρ στο 1:00 στην Tsukuba που ειναι σούπερ χρόνος απ την στιγμή που ενα μαμα CSL κάνει τον γύρο σε 1:05 περίπου.
Πεντε δευτερόλεπτα κάτω δεν είναι και κάτι εύκολο σε τόσο μικρή πιστα.
Εγραψε οτι το προβλημα ηταν αυτό: "Breaks has made ACPT carbon propeller shaft"
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chief : 23-02-11 στις 08:05
M3 CSL
https://www.acpt.com/driveshaft/index.html
τελικά ημιαξόνιο ήταν...αν είπε αυτό που γράφει και ο συμπεθερος, ορίστε και η εταιρεία
που τα βγάζει...εγώ δεν καταλαβαίνω τι θέλει να πεί με το ότι οι διακοπές το έκαναν να
σπάσει...ενοεί μήπως το σταμάτημα που έκανε στα πιτ???και αν ναι, γιατί να αποτελεί τον
λόγο μια διακοπή στο να κοπεί το ημιαξόνιο???
sympether with chiefτης
δηλαδη πρεπει να κανει αλλαγες με πρωτη τερμα (αν τ εχει κανει τη χρηση της αρκουδας)??????? και γκαπ γκουπ το διαφορικο
Monsta (24-02-11)
ο οδηγος ειναι παρα πολυ καλος..μονο και μονο το σωσιμο που κανει....δειχνει την κλαση του..το 95% θα χε παει στην μπαριερα χαλαρα...και το αε86 που βλεπετε ειναι τα γκρουπ (κατι) δεν θυμαμαι πως τα λενε αλλα ειναι φουλ αγωνιστικα και 950 κιλα και 240hp....και πανε υπεροχα και στριβουν υπεροχα...εχουν ενιαιο με αυτα στην ιαπωνια...και εξαλλου ας μην ξεχναμε οτι και οι χρονοι του το λενε....το gtr φτιαγμενο κανει 1.00 tsukuba και μονο κατι υπερκατασκευες πεφτουν κατω απο το λεπτο...ο οδηγος το παει πολυ πανω απο το οριο το αμαξι..
Εγω ενα εχω να πω, το να κατακρινεις τον τροπο οδηγησης ειναι πολυ ευκολο...
Πολυ θα ηθελα να σας δω ολους εσας τους χεραδες στην πιστα...
Μην βγαζετε βιαστικα συμπερασματα, επειδη απο την οθονη ειναι δυσκολο να καταλαβαιτε τι συμβαινει εκει, δειτε το βιντεακι 2 και 3 φορες και αν εχετε εστω και μια μικρη εμπειρια πανω στην οδηγηση σε πιστα ακομα καλητερα
nik200 (23-02-11)
καλα δε λεει κανεις οτι ο ανθρωπος δεν το χει, ισα ισα , αλλα τι σκατα εχει αυτο το corola πανω και δεν το περναει????