Λοιπόν παιδιά το αυτοκίνητο μετα από καθημερινή χρήση χθες και σημερα δεν μου ξανάαναψε τιποτα.Λογικα επειδή ηταν πολυ καιρό σταματημένο το έκανε η μπαταρία.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Λοιπόν παιδιά το αυτοκίνητο μετα από καθημερινή χρήση χθες και σημερα δεν μου ξανάαναψε τιποτα.Λογικα επειδή ηταν πολυ καιρό σταματημένο το έκανε η μπαταρία.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mια χαρά! Φθηνά τη γλίτωσες
Και επειδή τα σύγχρονα αυτοκίνητα βγάζουν πολλά παρατράγουδα με πτώση ρεύματος, για μεγάλα διαστήματα ακινησίας πάρτε έναν CTEK (όχι απαραίτητα ακριβό μοντέλο) και καθαρίσατε.
https://www.skroutz.gr/c/1265/auto_e...keyphrase=ctek
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
ΚΑι δεν είναι μόνο ότι είναι σπάσιμο.
Είναι ότι με αυτές τις μεγάλες μεταβολές οι μπαταρίες τα φτύνουν πιό γρήγορα.
BILL007 (22-07-16)
Σορρυ αλλά εγώ έχω άλλη άποψη
Αν είναι σταμάτησε ο πάνω από 6 μήνες το αμάξι σου τότε είναι 100 τα 100 η μονάδα των abs. Μπορώ να σου πω πως να απολαύσεις από αυτό εύκολα.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
κανε στην ζωη σου οτι θες απλα καντο μονος σου μην περιμενεις απο κανενα τιποτα
Επαναφερω το θεμα παιδια..Παλι τα ιδια με τις ενδειξεις του χειροφρενου και του antispin(πορτοκαλι χρωμα).Το αμαξι εκλασε η μπαταρια και την αλλαξα με καινουργια.Στιγμιαια το αυτοκινητο εμεινε χωρις ρευμα μεχρι να βγαλω τη μια μπαταρια και να βαλω την αλλη.Να εμφανιστηκαν παλι λετε για αυτο?Μολις το σβησω και το ξαναβαλω μπρος δεν αναβει τιποτα.
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φίλε μου νομίζω - χωρίς να είμαι βέβαιος - ότι το πρόβλημα είναι που έμεινε χωρίς ρεύμα το αμάξι, έστω και στιγμιαία.
Το μπριζωσες να δεις σφάλματα;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
VW Tiguan Allspace 2.0 BiTDi Stage 1 300HP DSG7 7seater