Thomelef (18-07-16)
Αυτό λέω, forum talk. Οι hardcore φορουμαδες μπορεί να μη πάρουν αλλά δεν είμαι σίγουρος αν αποτελούν το μεγαλύτερο ποσοστό της αγοραστικης δύναμης για να κρίνουμε πχ αποτυχία τη κίνηση της εταιρείας. Δε ξέρω αν οι περισσότεροι έχουν καν τη δυνατότητα να το αγοράσουν.
Νομίζω ότι πολύ κόσμος τελικά θα αγοράσει, ειδικά Αμερικανοί, βόρεια κλιματα κλπ. Και αν δεν είναι ιδιαίτερα παρεμβατικο και μπορείς να διαγράψει ο,τι γωνίες θες...τότε δε βλέπω πρόβλημα.
Περισσότερο θεωρητική και ρομαντική κουβέντα δηλαδή νομίζω ότι είναι μεταξύ των φορουμζ.
Sent from my E6853 using Tapatalk
Nikos
alexk (16-07-16), Konstantinos E60 (18-07-16)
Και εγώ πιστεύω ότι πολλοί θα αγοράσουν.
Είναι πολλοί που τους αρέσει το Μ5 αλλά δεν αγοράζουν επειδή είναι πισωκίνητο.
Και για να είμαι ειλικρινής, όπως είναι το αυτοκίνητο σήμερα, είναι για κάποιον που σίγουρα ξέρει από οδήγηση.
Δεν είναι για τον απλό οδηγό.
Επίσης, υπάρχουν και "τεχνικά" προβλήματα.
Φίλος μου με Μ4 οδηγεί 500 χλμ κάθε σαββατοκύριακο. Όταν χιονίζει, είναι κουραστικό να οδηγείς τόσα χιλιόμετρα με Μ πισωκίνητο.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη HLIAS - E36 : 17-07-16 στις 15:10
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,
ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!
BEAST!!! V8 + ΤΟΥΡΜΠΑαααααα
χτύπημα κάτω απο τη μέση για τα αουδι...
απο την άλλη πάλι, Μ και τετρακίνητο...!!!???
sympether with chiefτης
Όσο τα Μ είχαν ατμο υψηλόστροφα μοτέρ, που ήταν άροπα χαμηλά, η πισωκίνηση ήταν οκ και η συμπεριφορά των αυτοκινήτων σχετικά προβλέψιμη λόγω γραμμικότητας. Τώρα που το power delivery των υπερτροφοδοτούμενων μοτέρ είναι πολύ διαφορετικό, η τετρακίνηση θα κάνει τα επόμενα Μ πολύ σωστότερα αυτοκίνητα...
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
alexk (20-07-16), BILL007 (19-07-16), chrisgiapz3 (21-07-16), giannis z3 (21-07-16), I_MNL (20-07-16)
Αυτο που έκανε προβλέψιμα τα Μ κατα τη δίκη μου άποψη οφείλεται 100% στο τέλειο διαφορικό που έχουν μέχρι σημερα.
Δεν πιστεύω ότι τα Μ4/Μ5 τελευταίας γενιάς καθίστανται ως ¨απροβλεπτα¨ ή μη γραμμικά αυτοκίνητα λόγο ροπής. Μη ξεχνάμε άλλωστε ότι κάποτε το Μ5 Ε39 είχε 50 κιλά ροπή, με διαφορικό που είχε 25% εμπλοκή.
sympether with chiefτης
Ετσι εχει εξελιχθει το σημα, γιυτο και υπαρχει και ο καννιβαλισμος με το M badge και το εχουν φορεσει σε ολα τους τα μοντελα, συντομα θα βγει και σε ///Μ φορεμα για την κουτση Μαρια.
Και η Ferrari τουρμπισε αλλα δεν ειδα να το γυρνανε σε τετρακινητο. Αλλα η Ferrari συνεχιζει να ειναι αυτοκινητο που απευθυνεται στους (ευκαταστατους μεν) petrolhead και δεν το αγοραζει ο αντρας της κουτσης Μαριας παροτι ευκαταστατος και αυτος.
Ετσι λοιπον ο καθε μεσος βλαχοαμερικανος που θα το αγορασει και θα βγει βολτα με την Μαρια θελει απλα να παταει το γκαζι στο πατωμα και να μην ασχολειται με τιποτα αλλο, σαν να παιζει playstation. Και επειδη πλεον η αγορα ενος αυτοκινητου απο εναν τετοιο οδηγο εχει να κανει και με τους χρονους που γραφει το αυτοκινητο γιατι αυτο πουλαει, η τετρακινηση ειναι πλεον μονοδρομος για βελτιωση των χρονων χωρις να απαιτουνται ιδιαιτερες ικανοτητες παρα την αυξηση της ιπποδυναμης και της ροπης λογω turbo.