Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 35

Θέμα: Διάρρηξη αυτοκινήτου...

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ρε συ Αρη.......αν στον καθρεφτη σου κοιταζοταν η Μακρυπουλια και νομιζε οτι εβλεπε τη Ντορα....μηπως αντιστοιχα αν κοιταζοταν η Ντορα εβλεπε τη Μακρυπουλια ? Δηλαδη δια της ατοπου απαγωγης καταληγω στο συμπερασμα οτι μπορει τη ζημια να στην εκανε καμια φολα που ηθελε να κοιταζεται στον καθρεφτη και να νομιζει οτι ειναι κουκλα.......(ρε φιλε στη Βαθη δεν κυκλοφορεις ουτε με πτυσσομενο πατινι πλεον....θα στο κλεψουν για να βγαλουν το γρασσο απ τα ρουλεμαν...)

2. The Following 7 Users Say Thank You to Nikos For This Useful Post:

beliris (08-06-11), BILL007 (08-06-11), gnx (08-06-11), katsaraios (08-06-11), kloukakis (08-06-11), Monsta (08-06-11), S8N (08-06-11)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos M5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε συ Αρη.......αν στον καθρεφτη σου κοιταζοταν η Μακρυπουλια και νομιζε οτι εβλεπε τη Ντορα....μηπως αντιστοιχα αν κοιταζοταν η Ντορα εβλεπε τη Μακρυπουλια ? Δηλαδη δια της ατοπου απαγωγης καταληγω στο συμπερασμα οτι μπορει τη ζημια να στην εκανε καμια φολα που ηθελε να κοιταζεται στον καθρεφτη και να νομιζει οτι ειναι κουκλα.......(ρε φιλε στη Βαθη δεν κυκλοφορεις ουτε με πτυσσομενο πατινι πλεον....θα στο κλεψουν για να βγαλουν το γρασσο απ τα ρουλεμαν...)

Αρη καλυτερα που το σπασαν οταν ελειπες, παρα να σε σταματουσαν στο δρομο με οπλο.. εχουμε και εμεις RAV4, κανει 740€ αυτο το τσουτσουνι ?? Δεν το ειχα σε εκτιμηση..

4. The Following User Says Thank You to fanisk For This Useful Post:

S8N (08-06-11)

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Κριμα φιλε μου.
    Βολεψου με ebay γιατι δεν ειναι καιροι για 700αρια?
    Ασφαλεια κλοπης δεν ειχες?
    ΒΜW FANS

6. The Following User Says Thank You to Dathanaso For This Useful Post:

S8N (08-06-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

φιλε μου σιγουρα πρεζονια ειναι.εσωτερικο καθρεφτη τους ζητησαν κ εψαξαν να βρουν.αλλα μην απορεις ποθ σ πηραν αυτο.στοθ πατερα μου στην αθηνα του εσπασαν την κλειδαρια και ξερεισ τι του πηραν αφου δεν βρηκαν μεσα λεφτα?το φαρμακειο και τον πυροσβεστηρα...η αθηνα πλεον τυσ ανηκει,δυστηχως.

8. The Following User Says Thank You to teokots For This Useful Post:

katsaraios (08-06-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    4. Νέος εσωτερικός καθρέπτης... Μιλάμε για μια απλή φτηνιάρικη μαλακία με ανιθαμβωτική λειτουργία, τυπικής αισθητικής Toyota, κατασκευασμένης από ανακυκλωμένα προφυλακτικά και LEGO, με έναν παραμορφωτικό καθρέπτη της μαύρης συμφοράς (κοιτάζεται η Ζέτα Μακρυπούλια και βλέπει την Ντόρα Μπακογιάννη)

Περαστικά Αρη!! Πάλι καλά δε λες που δεν έγινε μεγαλύτερη ζημιά? Τώρα σε τι κοινωνία ζούμε και θα ζήσουμε είναι απορίας άξιο....

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Το αυτοκίνητο είναι του πατέρα μου και δεν είναι ασφαλισμένο για μερική ή ολική κλοπή. Έχω ψάξει όλο το e-bay Αγγλίας-Γερμανίας και τελικά μόνο στην Αμερική βρήκα καθρέπτη. Κοστίζει 150 δολλάρια με μεταφορικά + τελωνείο κι έχει και homelink (το οποίο όμως δε λειτουργεί στην Ευρώπη)...

Μήπως να πω κι εγώ σε κανα πρεζόνι να μου βρει?

Αυτό το RAV πάντως έχει και γαμώ τα ακριβά ανταλλακτικά. Το εμμετικής αισθητικής πλαστικό κάλυμμα της ρεζέρβας κοστίζει 600 ευρώ...

παρεπιπτόντως, Κώστα (Monsta), αυτό δεν είναι το RAV για το οποίο σου μιλούσα. Του αδερφού μου είναι μαύρο. Θέλω κόστος και για PDR στην γκαραζόπορτα, ε!

Rides
    0

Προεπιλογή

Αρη τι εκανες στην πλατεια Βαθης με αμαξι οχι δικο σου....εεεεεε???????

https://stoklari.blogspot.com/2011/0...post_5153.html

Ολα καλα τελος καλο....αφου δεν επεσες πανω τους!!!! την ωρα που το εκαναν

Περιοχή
    ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    ....... Κοστίζει 150 δολλάρια με μεταφορικά + τελωνείο......
    Άρη μήπως πρέπει να το ψάξεις καλύτερα γιατί αν σου έδωσαν τιμή από εκεί για το τελωνείο λένε ψέμματα αν όμως το υπολόγισες μόνος σου κάπου κάνεις λάθος.....

https://www.airtrans.gr

"Μην έρχεσαι ποτέ σε λεκτική αντιπαράθεση με έναν βλάκα...
    Θα φέρει την συζήτηση στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας..."

Rides
    0

Προεπιλογή

ειναι γνωστο φαινομενο το σπασιμο του τζαμιου στην αθηνα! εγω που εχω το γραφειο στο κεντρο καθε μερα σπανε και καμια 10αρια. στο δικο μου το εχουν σπασει και αυτο εξω απο το γραφειο μυ.ειχα αφησεις ενα σακκακι κρεμασμενο στην κρεμαστρα πισω και το σπασανε και το πηρανε. γενικως μολις δουνε κατι που μπορει να τους γυαλισει...το σπανμε και ας περνανε 300 απο μπροστα....δεν θα μιλησει κανεις..μιας και κινδυνευει να φαει καμια μαχαιρια!!!!

μια φορα καποια κοπελα μαλλον ειχε αφησει την τσαντα της κρυμενη στο πισω καθισμα...μολις την πηραν χαμπραρι το γυροφερναν κανενα 5 λεπτο...και φυσικα το σπασανε και το πηρανε!

οπως επισης να προσεχετε οταν κατεβαινετε αθηνα οχι το χρυσαφικα στο λαιμο σας εκτεθειμενα γιατι πολυ απλα θα τα χασετε...μην μπειτε στον κοπο να τους κυνηγησετε ..αδικως κοπος!!!

ειδικα απο την κατω πλευρα..πλατεια καραισκακη...μαρνης κλπ κλπ!!!

το νου σας!!! τα πρεζακια δεν πειραζουνε!!!

οτσν κατεβαινετε αθηνα το αμαξι μονο σε παρκινγκ!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Τελωνείο για 150Ε ειναι λίγο δύσκολο, αλλά και να περάσει το ποσό θα είναι πολύ μικρό.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP