Δεν έχω άποψη για πολλά ελαστικά, άλλωστε εσύ χρειάζεσαι πληροφορίες από κάποιον που τα έχει οδηγήσει στην Ελλάδα.
Καλό θα ήταν να δεις και πληροφορίες από κόσμο που έχει φορέσει στο δικό σου αυτοκίνητο.
Γιατί ένα ελαστικό μπορεί να δουλεύει καλά στο 530 αλλά όχι στο Ζ4.
Karizma Z4 (24-09-12), Kostas_1 (25-09-12)
E89 Z4 sDrive35i DCT
Custom exhaust by Power Up Exhausts/CP-e DCI/Stett Performance FMIC/Forge Motorsport Dual BOV/ECU reflash by Ace Motorsport/stock twins/Work Emotion CR-CAI wheels
Tuned by Ace Motorsport
Vassilis ///M (24-09-12)
Αυτο ειναι νομιζω ενα πολυ λεπτο και καιριο θεμα Αλεξη!!! Αν και ποτε μου δεν καταλαβα πως γινεται αυτο και αλλαζει το ελαστικο συμπεριφορα απο αυτοκινητο σε αυτοκινητο!
Νομιζω οτι καλο θα ηταν να αναζητησω και πληροφοριες απο το zpost.com
Oλο και καποιος θα εχει ασχοληθει με το θεμα!!!
E89 Z4 sDrive35i DCT
Custom exhaust by Power Up Exhausts/CP-e DCI/Stett Performance FMIC/Forge Motorsport Dual BOV/ECU reflash by Ace Motorsport/stock twins/Work Emotion CR-CAI wheels
Tuned by Ace Motorsport
Karizma Z4 (25-09-12)
Bάλε αυτά... https://www.tirerack.com/tires/tires...=Potenza+RE-11
Μίλα με κάποιον που μπορεί να στα φέρει από έξω γιατί στην Ελλάδα δεν έρχονται επίσημα.
Μίλα με κανέναν κινέζο b16a από Ν.Μάκρη ή άλλα άτομα που φέρνουν λάστιχα από αμερική .
Τα λάστιχα σπέρνουν για την χρήση που τα θες και δεν είναι semi με την στενή έννοια του ορισμού.
alexk (25-09-12)
E89 Z4 sDrive35i DCT
Tuned by Ace Motorsport
Όλοι με n54 στην Αμερική χρησιμοποιούν αυτά ή τα Nittos.
Μετά πάνε σε μη street legal ελαστικά.
Γενικά έχω διαβάσει ότι είναι βεντούζα τα λάστιχα αυτά.
Karizma Z4 (25-09-12)
Εγω φίλε μου στο ζ4 ε85 έχω βάλει τα Goodyear f1 asymmetric2 και είδα μεγαλη διάφορα απο τα Michelin ps2 φυσικά όχι runflat!!!στα προτείνω γιατι το εψαξα πολυ το θέμα.
alexk (25-09-12)