Κλαιρη ; ; ;
Μα τι φανταρικο εβγαλα(6 μηνες) στον Εβρο με την Κλαιρη τοτε ρε προεδρε ; ; ;
Πατερας Λοχαγος στον Εβρο κ@υλομενος μανα Λοχιας στον εβρο κ@υλομενη η Κλαιρη
γεννημα θρεμα απο Εβρο μαζι μου εξισου κ@υλομενη . . .
Να νε καλα !!!!
Τελικα ποιος απο ολους αυτους τους κ@βλωμενους σου εκατσε;
Ξεχασες ν'αναφερεις οτι στα διοδια των Τεμπων ετυχες μαρτυρας αποπειρας δολοφονιας του Ανδρεα Παπανδρεου, τον οποιο και εσωσες απ τους κακους που ειχαν ηδη δολοφονησει τους σωματοφυλακες του με τα σωματα τους να κρεμονται νεκρα απ τα ανοιχτα παραθυρα των ασφαλιτικων πορτοκαλι Gallant και τον προεδρο (του κινηματος οχι του φορουμ) να εχει κουρνιαξει μεσα σε ενα τροχιλατο καδο σκουπιδιων . Αφου τον βοηθησες να βγει απο εκει μεσα, του προσφερες τις πρωτες βοηθειες δινοντας του το φιλι της ζωης και μετα τον πηγες δικαβαλο εως το πλησιεστερο αστυνομικο τμημα. (οι κακοι ειχαν σκοτωσει και ολους τους τροχαιους στο τμημα των Τεμπων).
Αχχ Κλαιρη....τι του'κανες του προεδρα μας...
Και κατι νεφελιμ συναντησα αλλα ειχαν καβασακι και δεν τα προλαβα.
Tsakirakos (08-03-12)
Ωραια πραγματα Σταμ.... παλιες καλες φασεις .....αλλα ρε συ στελνε τα βραδυ...εχουμε και δουλειες το πρωι .... και θελει χρονο για διαβασεις προσεκτικα αυτα τα σεντονια .
Stam
Respect!!!
μπραβο ρε σχαματη κατι τετοιο ηθελα να διαβασω για να χαλαροσω λιγο
αντε γεια...
Ptboul (08-03-12)
95-96 το χα κανει το Αθηνα-Θεσσαλονικη σαν Περιστερι-Πετραλωνα αλλα με ιντερσιτυ..
Απο γαμο που κρεμασα τον καλυτερο μου και αδελφικο μεχρι σημερα φιλο μου εκει κοντα κοντεψα να παντρευτω την φιλη της κουμπαρας και πλεχτηκε ειδυλιο ..τι ωραιες αναμνησεις με την Ελλη ,καμια φορα σκεφτομαι μηπως τελικα επρεπε τοτε να παντρευτω πριν με φαει ο ερωτας ο γερμαναθρεμεννος
Σταματη προσεξε μην πεσουμε σε τιποτα "γνωστους" αν εχεις τετοια και για κατω απο το αυλακι
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"