320d (02-09-12), Karizma Z4 (04-09-12)
τι διαστάσεις φοράνε σε 18 και τι σε 19 ζάντες;;;
Αν δε βρω κάτι σε μεταχειρισμένο σε καλή τιμή, τι πρέπει να κοιτάξω για ζάντες εμπορίου;;;; φάρδος κ οφσετ;
Ευχαριστώ για τις ευχές.
Είμαι πολύ ενθουσιασμένος κ φοβάμαι μη στραβώσει κάτι ....
ήδη σκέφτομαι διάφορα... αλλά μάλλον προέχει μετά την αγορά του αυτοκινήτου ... η αγορά ζαντών.
Η 18άρα ίσως είναι πιο βολική στους ελληνικούς δρόμους κ μάλλον αν χρειαστούν χειμερινά θα βολεύει περισσότερο. Τώρα πάλι αν βρω κάτι κ σε 19άρα δε θα πω όχι!
Ο Χρήστος ξέρει να σου πει καλύτερα για ζάντες, αλλά χειμερινά 18αρια ?! εγώ στο δικό μου E92 320(να μου πεις πολύ μικρό σε σχέση με το Μτρίο), φοράω κανονικά 18αρια (ασύμετρα , τα Μ-πακ) και χειμερινά 16αρια!
Με το καλό εύχομαι.
Τα είπαμε και στις Αγγελίες:Ψυχραιμία και ενδελεχής έλεγχος.
Όσον αφορά τις ζάντες,δεδομένου ότι πρόκειται να το πάρεις από εξουσιοδοτημένο, πρότεινέ τους να κάνεις ανταλλαγή απευθείας τις ζάντες με άλλες,καινούριες ή μεταχειρισμένες, και, με αφορμή την αγορά του αυτοκινήτου, να σου κάνουν και μία καλή έκπτωση στις ζάντες. Μη νομίζεις, και αυτές που φοράει το πιθανότερο είναι να προέρχονται από τράμπα.
Εν ανάγκη,ρώτα και στον Σπανό στη Συγγρού, ο οποίος έχει stock ελαφρώς μεταχειρισμένων ζαντών από ανταλλαγές, ενώ έχει και την αντιπροσωπεία της Schnitzer στην Ελλάδα.
Εμένα τα χειμερινά μου για το CSL είναι 19άρια με ίδιες διαστάσεις με τα καλοκαιρινά
Εβαλες μεγαλυτερα μπροστα αλεξ ; ; ;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 02-09-12 στις 16:53
Τα 18αρια απο 92αρι απλα ειναι τελεια.
Αν θα εβαζα, αυτα θα εβαζα. Και εχουν και αυτο το γκαν μεταλ, που κανει τελεια και διακριτικη αντιθεση με το ασπρο χρωμα.
sympether with chiefτης