Εγώ κ από προσωπική εμπειρία κ από φίλους ξέρω για 12πινη φισα μόνο σε καθρεπτες Μ3! Όταν λες επανατοποθετήθηκαν τι εννοείς;
Εγώ κ από προσωπική εμπειρία κ από φίλους ξέρω για 12πινη φισα μόνο σε καθρεπτες Μ3! Όταν λες επανατοποθετήθηκαν τι εννοείς;
I love Bmw machines
Εννοω οτι αφου οι μεν καθρεπτες Μ3 εμειναν στο αρχικο αυτοκινητο και οι δικοι μου στο καμπριο.
Στην 12πινη φισα πιο αναλυτικά:το πράσινο το κόκκινο κ το γκρι καλωδιο είναι για το μοτέρ του κρυστάλλους. Το μαύρο κ το καφέ είναι για τη θέρμανση του κρυστάλλους. Το μπλε κ το χοντρό λευκό είναι για την αναδίπλωση. Το πορτοκαλί το ροζ κ το λεπτό λευκό είναι για τις μνήμες. Αν αντί για 10 καλώδια υπάρχουν 8 καλώδια στην 12πινη φισα σημαίνει πως δεν έχει το αμάξι αναδίπλωση αρα απουσιάζουν το μπλε κ άσπρο χοντρό καλωδια
I love Bmw machines
Το module που αναφέρεις πως έχει το δικό σου αμαξι(παρεμβάλλεται ανάμεσα σε καθρέπτη κ πόρτα) είναι επειδή έχεις μνήμες στο αυτοκίνητο σου
I love Bmw machines
Υπαρχει σχεδιαγραμμα με διαταξη των καλωδιων εκ νεου στις νεες φισες.οι καθρεπτες του Μ3 θα τοποθετηθουν στο δικο μου και οι δικοι μου στο αλλο αυτοκινητο. Για αυτο το λογο χρειαζομαι σχεδιαγραμμα
Όλα τα Ε46 κουπέ-καμπριο(πλην Μ3) που δεν έχουν μνήμες έχουν 6πινη φισα που κουμπώνει απευθείας στην πορτα
I love Bmw machines
Μισό λεπτό τους Μ3 καθρεπτες που λες πως θέλεις δεν τους φορούσε όταν τους βρήκες Μ3;η τους φορούσε απλοΕ46 που υποτίθεται τους πήρε από Μ3;κ το οποίο Ε46 θέλει πλέον τους δικούς σου καθρεπτες που έχουν μνήμες; Αφού σου είπα τα χρώματα έχεις την απάντηση για το πως συνδέονται.....απλα σε εσενα οι καθρεπτες του Μ3 που θέλεις δεν θα υποστηρίζουν μνήμες όπως αναφέρεις κάτι που δεν πολύ ευσταθεί για Μ3 καθρεπτες που υποτίθεται έχουν αναδιπλωση
I love Bmw machines
Δεν με νοιαζουν οι μνημες. Απλα θελω να λειτουργησουν. Αν μπει τελικα η 12 πινη φισα θα δουλεψει και η αναδιπλωση κανονικα λογω module. Αλλαζοντας βεβαια τον διακοπτη παραθυρου και τοποθετωντας εκεινον απο ε46 με αναδιπλωση
Εσενα δεν έχει αναδίπλωση ε;το να δουλέψουν είναι απλό.5 καλωδια(χωρίς αναδιπλωση,μνήμες) απαιτούνται για κάθε καθρέπτη!τα χρώματα των καλωδίων κ το τι κάνουν στα εχω αναφέρει
I love Bmw machines
Μερικα αποσπασματα. Απο το αρχειο στο ε46 φανατικς.
BILL007 (14-04-18)