Όπως ανέφεραν οι προηγούμενοι καλό είναι να δεις τι θα παιχτεί το καλοκαίρι και να μην βιάζεσαι από τώρα!
Με πρόγραμμα αποφάσισες? Vishnu? Δημητριάδης?
Όπως ανέφεραν οι προηγούμενοι καλό είναι να δεις τι θα παιχτεί το καλοκαίρι και να μην βιάζεσαι από τώρα!
Με πρόγραμμα αποφάσισες? Vishnu? Δημητριάδης?
Οn Topic.
Γιαννη οι εκαστοτε θερμοκρασιες που βλεπεις (αναλογα με τη φαση που οδηγεις) δεν εχουν ουσιαστικες διαφορες με αυτες του καλοκαιριου...
i gnomi mou einai na baleis kai intercooler kai oil cooler . ego to eixa gyro sta 1000 km me visnu kai xoris oil cooler kai meto paramikro xepetagma eimoun stous 120 kai ama to anoiga ligo kala sta 130. gia na kratisei o kinitiras ton thes me oso pio xamiles thermokrasies ginetai. apo tin arxi ayta ta dyo gia na min exei themata me turbo,wastegate akoma kai kylindrous se periptosi megalis gademias.
oso gia to kalokairi ena athina thiba na kaneis me mesi 200 km tha ton tiganiseis ton kinitira .
pantos na xereis oti den einai gia terma gazi oli tin ora ston aytokinitodromo ta kalokairia stin ellada.taxidi me 230 240 ginetai alla pio gia pio psila prepei na afineis na kryonei to pragma . apa intercooler kai oil cooler aparaitita
live free and drive hard
Z4 DCT (28-02-11)
βαλε ιντερκουλερ και αστο το λαδι δεν παθαινει τπτ
Z4 DCT (28-02-11)
Γιαννη την γνωμη μου στην ειπα και απο κοντα,οταν ειχαμε βρεθει.
Η τοποθετηση oil cooler στο αυτοκινητο δεν ειναι περιττη κινηση μιας και σαν τουρμπατος εχεις μεγαλο θεμα με τις θερμοκρασιες,
ειδικα στο δικο μας αυτοκινητο που εχει εναν εγκεφαλο ΥΠΕΡΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ σε ολα του.
Η μικρη μου εμπειρια δειχνει οτι το αυτοκινητο μολις διαγνωσει ανοδο της θερμοκρασιας εισαγωγης ή της θερμοκρασιας λαδιου κοβει αρκετα αλογα.
Αλλα(προσεχε αυτο το αλλα!!!)
Με λιγο ρολαρισμα και με νορμαλ οδηγηση η θερμοκρασια τουλαχιστον του λαδιου μεσα σε 2km εχει πεσει παλι σε αποδεκτα επιπεδα ακομα και το καλοκαιρι.
Αν δεν εισαι καυτης,πιστακιας και "κοντρακιας" γνωμη μου ειναι να μην το βαλεις...
Αστο σαν τελευταια επιλογη μετα το ιντερκουλερ,τις σκαστρες και το διαφορικο,εφοσον επιδιωκεις τα 370hp στον στροφαλο μονο
E89 Z4 sDrive35i DCT
Custom exhaust by Power Up Exhausts/CP-e DCI/Stett Performance FMIC/Forge Motorsport Dual BOV/ECU reflash by Ace Motorsport/stock twins/Work Emotion CR-CAI wheels
Tuned by Ace Motorsport
Επειδη το καταλαβα οτι εισαι μαζοχας(συ ειπας τεκνον μου Ιωαννη) σου εγραψα να το αφησεις σαν τελευταια επιλογη ομως.
Για καφε ειναι λιγο δυσκολο μιας και ειμαι Κρητη.Γυρω στις 20 του Μαρτιου θα ειμαι παλι Αθηνα.
Θα σε επισκεφτω μαζι με το ιντερκουλερ να το χαζεψουμε παρεα
E89 Z4 sDrive35i DCT
Custom exhaust by Power Up Exhausts/CP-e DCI/Stett Performance FMIC/Forge Motorsport Dual BOV/ECU reflash by Ace Motorsport/stock twins/Work Emotion CR-CAI wheels
Tuned by Ace Motorsport
Z4 DCT (28-02-11)