To εχει πολυ κολλητος μου το αυτοκινητο... 1400...
νταξει αξιολογο ειναι... κανεις το ταξιδακι σου σχεδον ανετα.... αρκει να μη χρειαστει να προσπερασεις νταλικα σε ανηφορα... δεν καιει πολυ κτλ...
με τη μουσικουλα σου χαλαρα...
ενα εξαιρετικο συγχρονο αυτοκινητο... δε βλεπω το λογο να πας σε γκολφ αφου θες παλι κατι οικονομικο και χλιαρο...
συνηθως τετοιες αλλαγες χασιμο ειναι...
strof (30-06-13)
giannis_compact (01-07-13)
strof (30-06-13)
νομιζω πιο πολυ δεν σου κατσε το αμαξι παρα εχει κουσουρια!σε καμια περιπτωση δεν θα δινα φρεσκαδουρα για να παω σε μεταχειρο γερμανιας,μπορει να κανουν τα σερβις στην ωρα τους και στην αντιπροσωπια που λεει και ο Φανης,αλλα δεν ειναι αγιοι!και οι γερμανοι οδηγανε πιωμενοι,και οι γερμανοι τρακαρουν ,επισης εχουν πολυ χαμηλοτερες θερμοκρασιες απο εμας πραγμα κακο για τους πετρελαιοκινητηρες και αλλα πολλα .
πιστευω πως το ιδιο αμαξι ,της ιδιας ηλικιας και στην ελλαδα εξισου καλο θα ειναι με ενα εισαγωγης.
προσωπικα και τα δυο τα επαγγελματικα μου ειναι εισαγωγης,το τογιοτα γερμανια και το vw ολλανδια.στο τογιοτα μεσα βρηκα κατι χαρτια του προηγουμενου ...και ηταν ελληνας
Ptboul (01-07-13), strof (13-07-13), Vasilis M3 (28-10-13)
Bazil Van Sinner (30-06-13)
Πανο, ειχα Golf V και το εδωσα με 98.000 km. Ενα τριξιμο ειχε μονο, στον κεντρικο αεραγωγο στο ταμπλω απο την πρωτη μερα. Τον αλλαξα κι ησυχασα. Ωραιο αυτοκινητο, με γερμανικη ποιοτητα και ανεση Mercedes. Ψιλοβλακειουλες εβγαλε, αλλα ηταν πταισματα. Το Golf VI που εχει ο πατερας ενος φιλου μου ειναι ακομα καλυτερο. Δεν περιμενα τετοια διαφορα απο ενα facelift ουσιαστικα.
Εγω θα το εκανα. Με μια προυποθεση: Να εχει καλο εξοπλισμο. Ειναι το αλατοπιπερο στα γερμανικα αυτοκινητα.
aristent (30-06-13), giannis_compact (01-07-13), Ptboul (01-07-13), strof (30-06-13)
Να μαστε πάλι...
Είπαμε με τρώει να το δώσω από την πρώτη μέρα.
Τώρα όμως έχω συγκεκριμένο αυτοκίνητο:
Δίνεις αυτό:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/4221752/
Γι' αυτό????:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/4143780/
Τα δεδομένα είναι ίδια, δηλαδή δεν μου αρέσει το αουρις, επιπλέον όμως εδώ και 40 μέρες γίναμε 4 στην οικογένεια. Το καρότσι χωράει, με το ζόρι.
Το οκτάβια είναι πρώην leasing της εμπορικής, ελεγμένο για τα χλμ και είναι όντως ατρακάριστο (είχε μικτή και φαίνεται να μην έχει απασχολήσει). Δεν το έχω δει ακόμη από κοντά. Τιμή του δίνω το δικό μου και μου δίνει και ένα 500αρικο.
Τι λέτε;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη strof : 27-10-13 στις 17:26
Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος
playmaker (27-10-13)