Αρχικό μήνυμα απο
/vaggelis/
Μένω επαρχία και εδώ οι έλεγχοι της αστυνομίας είναι ελάχιστοι. Τα τελευταία πέντε χρόνια με έχουν σταματήσει μια φορά και έλεγξαν μόνο αν έχω ασφάλεια, τίποτε άλλο. Επίσης πολύ αμφιβάλλω αν γνωρίζουν αυτά που ανέφερες παραπάνω.
Δυστυχώς πίστα δεν έχουμε και ούτε έχω σκοπό να το μετακινήσω σε άλλη πόλη. Εδώ όμως έχουμε πολύ ελεύθερο χώρο. Δίπλα στο χωράφι μου υπάρχει επίπεδη έκταση με χώμα και δίχως δέντρα πάνω από 100 στρέμματα, μέσα στην οποία μπορείς να χαράξεις όποια διαδρομή θέλεις και να κάνεις το κέφι σου δίχως να χαλάσεις τα λάστιχα σε άσφαλτο πίστας!
Όσο για το πόσα χρήματα έχω σκοπό να διαθέσω, ας πούμε όχι πάνω από 2000. Αν δω βέβαια ότι χρειάζονται περισσότερα, πέρνω σχεδόν τζάμπα όλο το 750 και το κρατάω ως έχει. Στο πλάι είναι χτυπημένο και δεν ανοίγουν οι δεξιές πόρτες αλλά δουλεύει κανονικά. Βέβαια είναι αυτόματο αλλά θα ζήσω κι έτσι. Στο κάτω κάτω 300 ευρώ θα χαλάσω μόνο.
Mονο τ'ανταλλακτικα για να μπει πανω σε Ε30-36,ξεπερνανε τα 2000 ευρω!Και για τη χρηση που το θες,δεν αξιζει να ριξεις ουτε ενα ευρω!!!Παρε το 750 οπως ειναι,ξεβρακωσε το εντελως και βαλτο στο χωμα μεχρι να διαλυθει!
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....