Chicco εχω και δεν εχω κανενα παραπονο απο θεμα ποιοτητας.Οσο αναφορα το θεμα με το εξωτερικο που ειπες εχεις δικιο αλλα δεν το φροντισα νωριτερα για να δω τι παιζει και ετσι τα πηρα ολα απο το Λητω στην κατω Κηφισια.
Οvelix (o γνωστος....)
καθε στροφη και μια ιστορια!!!
Stathis (30-10-11)
Κατ αρχήν ΕΥΧΟΜΑΙ ολόψυχα τα καλύτερα για το παιδάκι σου!!!!
Καθισματακια έχω αλλάξει μέχρι τώρα γύρω στα 8....
Κατέληξα μετα απο πολλούς ελέγχους στα....
Bebe comfort για το πρώτο κάθισμα ( που Κοιτά προς τα πίσω), και για το εμπρός!!!! Είναι απίστευτα σε ποιότητα και προδιαγραφές ασφαλείας!
Μετα τα 4 έτη πήγα σε bmw.....
Τα καθίσματα που σου λέω έχουν αξιοθαύμαστη συμπεριφορά σε δοκιμες
Και Πάλι Στάθη......χάρηκα παρα πολυ....Μπαμπά.
Το όψιν ότι το πρώτο ανάποδο καθίσματακι κουμπωνει και σε καρότσι .... Loola....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Z4 DCT : 30-10-11 στις 13:22
Stathis (30-10-11)
Αντε με το καλο!!!!!
Οσο για το θεμα, .....δεν θυμαμαι νομιζω chicco ειχα. Παντως ημουν ευχαριστημενος
Stathis (30-10-11)
εγώ έχω BMW και έχει βολέψει πολύ τον μεγάλο μου 5 ετών και σε ένα χρόνο την μικρή μου. Προσωπικά το διάλεξα γιατί τότε ήταν το μοναδικό 9-25 κιλά όλα τα άλλα είναι 9-18 κιλά. Οσες ώρες και αν έχω ταξιδέψει δεν έχει παραπονεθεί ποτέ ... με απόδειξη ότι κοιμάτε
έχει ρύθμιση κλίσης και ύψους της πλάτης.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη YiorgosXania : 30-10-11 στις 13:57
Stathis (30-10-11)
z3 2.2 (05-12-11)
Στάθη τις καλύτερες ευχές μου, με το καλό να το δεχτείτε
Είμαι παλιός στο σπορ και δεν θυμάμαι σχεδόν τίποτα πιά ... χα χα ! Νομίζω chicco είχαμε, αλλά πώρα έχουν εξελιχθεί πολύ τα προιόντα αυτά, καλά κάνεις να το ψάχνεις.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PANOS-E60 : 30-10-11 στις 14:04
Stathis (30-10-11)
Nino (30-10-11)
MacLaren καρότσι απαραίτητα!
Ελαφρύ ,εύκολο στη μετακίνηση ...χωράει παντού!
Όλοι παίρνουμε τα μεγάλα,ογκώδη με ΄΄αναρτήσεις ΄΄ αλλα πολλά...
Οι 99 στους 100 καταλήγουμε με το κορυφαίο MacLaren!
Recaro κάθισμα αυτοκινήτου
Όσον αφορά το κάθισμα ....ΟΠΟΊΟ ΜΑ ΟΠΟΊΟ κ να επιλεξεις να θυμάσαι ότι το παιδι ΠΡΕΠΕΙ να το βγάζεις απ αυτο ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΕΝΑ 2Ωρο!! απαραίτητα!
Απο γιατρό που ασχολείται με το συγκεκριμένο θέμα κ ήτο κατηγορηματικός!
Τις καλυτερες ευχές μου...με το καλό να το πάρετε στην αγκαλιά σας κ ν αλλάξει ΟΛΗ σας η ζωή!
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!