Αναφορικά με το μέγεθος, κάποιος άλλος φίλος εδώ έχει κάνει κάτι παρόμοιο σε ένα Ε46 (σε μαύρο αμάξωμα με ασημί αυτοκόλλητο). Τσέκαρε να δεις ισως πάρεις μια ιδέα Στέλιο.
Αναφορικά με το μέγεθος, κάποιος άλλος φίλος εδώ έχει κάνει κάτι παρόμοιο σε ένα Ε46 (σε μαύρο αμάξωμα με ασημί αυτοκόλλητο). Τσέκαρε να δεις ισως πάρεις μια ιδέα Στέλιο.
και με αυτο το μεγεθος ειναι ωραιο αν ηταν πιο μεγαλα τα κουτακια θα επρεπε να "σκουρυνεις" τα ασπρα κουτακια και δεν θα εκανε καλη αντιθεση.
συμφωνω με ολους σας παιδια αλλα τωρα ειναι αργα για αλλαγες...τωρα μπηκανε και ειναι ιδιαιτερα χρονοβορο να βγουν ολα αυτα...
οσο για τις ζαντες: με αυτες που εχω εχουν σπασει και οι 2 βασεις αμορτισερ πισω, φανταστειτε με 17....
κοιτα του ζαχαρια το αμαξι που το εκανε με βαφη
ωραιο και το δικο σου οπως το ειπες ομως ηθελε μεγαλυτερα
και φερε το λεβγε να μη σε κανω μπαν....!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tamtamcafe : 05-02-10 στις 19:46
ΖΗΤΕΙΤΑΙ CHE ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
Δεν βλέπω πλαίσια πινακίδας του Φόρουμ. Γιατί;;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Samaro : 05-02-10 στις 19:55
Θα φτιαξει μονος του πλαισια. Ειναι ο μιστερ diy.
Εμενα μου αρεσει.
Θα τα ηθελα στα χρωματα του Μ αλλα φανταζομαι ειναι δυσκολο να βρεθει το αυτοκολητο.
Αυτο στο πλυσιμο φανταζομαι θα ειναι οκ ε;
Οποιος ξερει τι κοπο εχει να μπει σωστα ενα τετοιο αυτοκολητο....
Ειχα βαλει στην οροφη του μινι κουπερ μονος μου...
Ωραιο, Στελιο μου αρεσει. Με γεια
Κι εμένα μου αρέσει, αλλά το φαντάζομαι ασημί, νομίζω θα ήταν πιο διακριτικό για το αυτοκίνητο. Αν το βαρεθείς μπορείς να παίξεις σε ασημί και μάλιστα ματ
Ειναι ειδικο αυτοκολλητο που χρησιμοποιηται σε κατασκευες graphics(ταμπελες-πινακιδες και σχεδιαμο επαγγελματικων αυτοκινητων) οποτε ειναι απολυτως αδιαβροχο. Αυτοκολλητα υπαρχουν σε ολα τα χρωματα αφου γινεται επεξεργασια με υπολογιστη αλλα αν το επιμεληθει ο γραφιστας ειναι αρκετα ακριβο, γι αυτο αποφασισα να το κανω μονος μου...Μου πηρε σχεδον 1μιση ωρα και για τα δυο.
λεω και γω πως και δε με πηρε για το αλλο....
Το κανες μονος σου τελικα.
Θα πω οτι μ αρεσει, γιατι ειναι κατι που εχει ξαναφορεθει,δεν ειναι ξενο για το σκαρι,κραταει χαμηλα τους τονους και πανω απο ολα το εκανες μονος σου!