kwstakhs_Z4 (29-06-11), Leonidas_E39 (29-06-11), Monsta (29-06-11), S8N (29-06-11), Thomelef (29-06-11)
Leonidas_E39 (29-06-11), Z4 DCT (29-06-11)
Δηλαδη μονο σε μενα φανηκε αφυσικο το γεγονος οτι ξεκινα ενα αρθρο να συγκρινει 2 συγκεκριμενα αυτοκινητα και μιση παραγραφο πριν το τελος κοτσαρει στα καλα καθουμενα και ενα τριτο και μαλιστα υποδεεστερο? Δηλαδη το συναντατε καθημερινα αυτο το φαινομενο? Οκ τοτε ειμαι τρελος και δεν ξερω τι μου γινεται.....Οσο για το ΤΤ απαξιω και να το σχολιασω ακομα...
Τοχεις το δικιο σου....Και μενα μου φανηκε "καπως" κυριως γιατι μπηκε στο 3ο καπως αποτομα και οπως λες λιγο πριν κλεισει...
Αλλα επειδη ξερω τον συντακτη δεν υπαρχει περιπτωση να το εκανε εκ του πονηρου ή σκοπιμα. Ισως προς το τελος αντιληφθηκε οτι ειχε ξεχασει το τριτο της παρεας των roadster και πηγε να το συμπεριλαβει.
ΤΤ= το εχουμε ξαναπει. Αν δεν το παρατηρησω προσεκτικα ακομη μπερδευομαι ποιο ειναι το μπρος και ποιο το πισω μερος
joseph (29-06-11), Panos 316T (30-06-11)
προσωπικα επειδη εχω δει πως γενικα γινονται τα συγκριτικα αμαξιων στα περιοδικα και επειδη ειδα μπροστα μου τους ανθρωπους που τα οδηγουν..δεν μπορω παρα να κρυψω την αντιπαθεια μου στα συμπερασματα που βγαινουν...θεωρω οτι ελαχιστοι ειναι αυτοι που πραγματικα το "χουν" και οι οποιοι ειναι ικανοι να κρινουν ενα αμαξι αντικειμενικα...δυστυχως εχω φτασει στο σημειο..να βγαζω συμπερασμα μονο οταν εχω οδηγησει κατι..και αυτο για αρκετα χιλιομετρα..και να μην εμπιστευομαι κανεναν..παρα μονο σε πολυ γενικες γραμμες..
Στέλιο, όσον αφορά το ΤΤ είμαι μαζί σου.
Δέχομαι πως η πλατφόρμα του Golf MkV είναι πράγματι πολύ καλή, δέχομαι πως το ΤΤ δεν έχει καμία σχέση με το ήδη πολύ καλό GTI καθώς α) είναι κατασκευασμένο κατά 60% από αλουμίνιο, β) έχει μεγαλύτερο μετατρόχιο, διαφορετικά ψαλίδια και καλύτερα σινεμπλόκ και γ) έχει χαμηλότερο κέντρο βάρους, βελτιωμένη ανάρτηση και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και magnetic ride αλλά...
...ακόμα κι αν είναι 1000 φορές καλύτερο από εκείνο που είχα εγώ, όταν έχεις μισήσει τόσο πολύ το προηγούμενο δεν είναι δυνατόν να συμπαθήσεις ούτε το νέο.
Ας σχεδιάσει ένα σπορ αυτοκίνητο στην κατηγορία αυτή από λευκό χαρτί -όπως έκανε με το R8- και το ξανασυζητάμε.
Ας βάλουμε μερικές ακόμα φωτό:
Panos 316T (30-06-11)