τελικα κατεληξα στο παρακατω απο πωλητη 100% και πολυ καλο value for money!
Item Type:
Tablet PC
Tablet Data Capacity:
16GB
Network Communiction:
Bluetooth,Wifi,External 3G
Screen Size:
10"
Extend Port:
3G External,DC Jack,Earphone Jack,HDMI,OTG,SD Card,USB
Brand Name:
Ainol
Supporting Language:
English,Russian,Spanish,Swedish,Portuguese,Turkish ,Italian,German,Chinese,French,Japanese,Ukrainian, Greek,Hebrew
Processor Manufacture:
Actions
Touch Screen Type:
Capacitive Screen
Processor Main Frequency:
Quad Core
Feature:
GPS,Multi Touch,HDMI,G Sensor,OTG,Ultra Slim,Dual Cameras
Memory Capacity:
2GB
Operating System:
Android 4.2
Display resolution:
1280x800
Cell Capacity:
11000mAh
Model Number:
Novo 10 Captain /3384
Processor Model:
ATM7029 Quad Core 1.2GHz
https://www.aliexpress.com/item/2013...291107941.html
Καλητερα να μην παρεις 10αρι,ειχα παρει ενα κινεζικο,εκτος το οτι μερικες φορες εσβηνε απροειδοπιητα δουλευε καλα αλλα δεν ειχε 3g.Λοιπον το πηρα 160 μετα απο 7 μηνες περιπου το πουλησα σε ενα φιλο 120 κ πηρα samsung tab 2 7αρι.τοτε καταλαβα ποσο αβολο ηταν το 10αρι.το 7αρι εχει το ιδανικο μεγεθος για να κανεις τα παντα,λοιπον πριν λυγες μερες εκανα παλι μια ερευνα κ βρηκα στην ΜΕΝΤΙΑ ΜΑΡΚΤ 7αρι της MLS με το προγραμμα πλοηγησης της εταιριας 3g με καρτα σιμ το οποιο σημαινει οτι γινεται κ κινητο κ πολλα αλλα που δεν τα θυμαμαι με μονο 200 ευρω.Αν σκευτεις αυτο που ειπε ο φιλος πιο πανω με την εγγηιση κ σε συνδιασμο οτι ειναι Ελληνικο,τα κεντρικα ειναι αργυρουπολη νομιζω,οτι κ να σημβει,ειναι γρηγορο κ ανεξοδο.ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΜΛΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Κ ΓΝΩΣΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΘΡΑΥΣΗ.ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΛΙΑΡΙΑ,ΚΑΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ!!!
trifonas (15-12-13)
https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374166
PiPo S1 pro
Το πήρα απο ebay, 80 ευρώ με δερμάτινη θήκη και τα μεταφορικά πριν ενα 6μηνο. Τίμιο για τα λεφτά του.Μια χαρά την κάνει τη δουλειά του.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη zgouriazmenos : 15-12-13 στις 09:40
Όταν μεγαλώσω θα γίνω Μ5....
Εγώ από αγορές στο chinavasion.com έχω μείνει ευχαριστημένος. Έχω στείλει πίσω συσκευή μετά από 8 μήνες και αντικαταστάθηκε μια χαρά.
Τα turbo x είναι κινεζιές με τη μάρκα του πλαισίου. Τίποτα περισσότερο.
Θα σου έλεγα να δεις reviews και να προχωρήσεις σε αγορά tablet που σου ταιριάζει από εκεί. Ούτε τελωνεία ούτε προβλήματα.
Θυμάμαι την εποχή που gps στο πλαίσιο είχε 150¤ στις 4,5 ίντσες (turbo x), έφερα για δώρο στον πεθερό μου ένα 7 ιντσών από chinavasion με 110¤. Ακόμη δουλεύει (πάνω από 2 χρόνια) απροβλημάτιστα.
Οι οθόνες των κινέζικων έχουν καλή απόκριση στα δάχτυλα ή θέλουν απαραίτητα στυλό για να λειτουργήσουν σωστά;
Sent from my LT22i using Tapatalk
jkourkoulis (15-12-13), Leonidas_E39 (15-12-13), trifonas (15-12-13)
Τελικα παραγγειλα αυτο.Το βρηκα ευκαιρια και ειναι απο ebay.οποτε εχω ασφαλεια της paypal.
to good to be true αλλα αν ειναι καλο ειναι ευκαιριαρα.
https://www.ebay.co.uk/itm/301044414593
Συγνώμη που στην χαλάω έτσι και
μακάρι να βγώ ψεύτης, άλλα κάτι δεν μου αρέσει!!
Η περιγραφή και το "σουλούπι" είναι ίδια με του Pipo M9 pro που όμως δέν κοστίζει τόσο...
bill_m3 (15-12-13)