Η Δουλειααα!!!!!
Τελικα γνωμες δε βλεπουμε......//
Η Δουλειααα!!!!!
Τελικα γνωμες δε βλεπουμε......//
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Στρώσιμο θέλουν μόνο τα κρεββάτια...................
Αν και τα αυτοκινητα εχουν ερθει ηδη δοκιμασμενα και σκισμενα απο το εργοστασιο,πιστευω πως ολοι στρωνουμε τα αυτοκινητα μας για καθαρα "ψυχολογικους" λογους...
Εγω πχ για τα πρωτα 2000km πηγαινα μεχρι τις 3000rpm και απο κει και περα ανα 500km στο οδομετρο ανεβαζα και 500rpm.Βασανιστικη διαδικασια τοσο για μενα,
που ειχα λυσαξει να δω τι κανει επιτελους αυτος ο Ν54,οσο και για το αυτοκινητο που μου ελεγε :"Σκισε με,σκισε με,σκισε με...".Τελικα το εσκισα...
E89 Z4 sDrive35i DCT
Custom exhaust by Power Up Exhausts/CP-e DCI/Stett Performance FMIC/Forge Motorsport Dual BOV/ECU reflash by Ace Motorsport/stock twins/Work Emotion CR-CAI wheels
Tuned by Ace Motorsport
VanVIC (15-05-12)
Μόνο αν κάνειςς rebuild το μοτέρ θέλεις στρώσιμο φίλε μου πλέον.....
Τα καινούρια αυτοκίνητα έρχονται στρωμένα απο το εργοστάσιο όπως λες.......
Karizma Z4 (20-01-11)
καλημέρα στην γρήγορη παρέα. Να κάτι για να γίνεται ακόμα γρηγορότεροι.
https://www.dreamcar.gr/know-how/%CF...B9%CE%BC%CE%BF
hades7 (15-05-12), Monsta (15-05-12), nik200 (15-05-12), nikos valvetronic (15-05-12), Ptboul (15-05-12), StratosZ4 (15-05-12), tzanis320si (15-05-12)
Ωραιο αρθρο!
Ειναι μια τεχνικη την οποια δεν γνωριζα. Οπως και οτι τα πρωτα λαδια πρεπει να μην ειναι συνθετικα.
Μπραβο
fotis (15-05-12)
Τώρα είδα πως υπάρχει και άλλο ένα πολύ ωραίο κείμενο για στρώσιμο από τον Vassilis. Αν θέλετε μπορείτε να τα βάλετε μαζί. Sorry..
θα συμφωνησω με το αρθρο αυτο..καθως ετσι εκαναν και οι αγωνιστικες ομαδες wrc στα μοτερ τους (ford αγγλιας πχ..) και τα αμαξια αυτα πραγματι μετα απο δυναμομετρησεις εβγαζαν παραπανω αλογα απο οτι με ενα κοινο στρωσιμο!!!επισης με αυτον τον τροπο εβλεπαν και ποια μοτερ εσπαγαν..καθως κατευθειαν εδειχναν το ελλατωμα τους..
το μονο ερωτηματικο εχει να κανει με την μακροζωια του κινητηρα..καθως αν ο ιδιος κινητηρας εχει αποκτησει απο το στρωσιμο του καθαρα πιο πολυ συμπιεση το λογικο ειναι να βγαλει και λιγο πιο λιγο χιλιομετρα...καθολη την διαρκεια της ζωης του!
thanks για τη μεταφορά