Πω πω διαστολή....
Πω πω διαστολή....
ειναι ειδικες φουσκες... αν παρεις μια απλη και την βαλεις στο μηχανημα εχει διαλυθει...
μαλιστα αν παρεις πακετακι με σεβαστο αριθμο ανταλλακτικων το μηχανημα ερχεται δωρεαν!
αυτο που μενει να μαθω ειναι αν οι φουσκες που χρησιμοποιουνται με αυτο το εργαλειο εχουν και αντοχη στο χρονο ή ξεραινονται πολυ ευκολα!οσο πιο ελαστικες ειναι βαση λογικης τοσο πιο ευκολα ξεραινονται και στην συνεχεια κανουν ρωγμες και διαλυονται!
συνηθως οι εργοστασιακες φουσκες και πιο πολυ οι εσωτερικες ειναι σκληρες σαν πλαστικο!
BILL007 (30-08-12)
Οι μπιλιοφόροι μου κοπανάνε χρόνια. Σε πείσμα τους, εγώ τους αγνοώ χρόνια.
Σοβαρά τώρα, αρχικά κοπανάγανε όταν πάταγα αρκετό γκάζι σε στροφή. Τώρα κοπανάνε (λιγότερο βέβαια) και όταν σανιδώσω γκάζι σε ευθεία. Αν και αυτό έχει κάμποσο καιρό να γίνει, διότι χρειάζομαι δίσκο. 330,000 χιλιόμετρα είναι αυτά
Γενικά θέλω να τους φτιάξω, αλλά τσιγκουνεύομαι τα λ7 (γιατί δεν ξέρω τι να πρωτοφτιάξω), οπότε για λέγε!
το εχει ο μηχανικος μου και ειναι ειδικες φουσκες σιλικονης .μια χαρα
Ε36 mpack
θα παρεις 2 ημιαξονια καινουρια ανακατασκευης... και τελος!
οι μπιλιοφοροι πανε κανα 40-50αρι και αν χτυπανε χρονια θα χουν γινει τελειως χαλια οποτε δεν συμφερει!
τα δικα μου τα ημιαξονια και τα 2 κανουν 180ευρο οποτε θεωρω οτι καπου εκει παιζεις και συ, οταν ειναι πες μου να σου δωσω τηλ να ρωτησεις!
GiannisRob (28-08-12)
Δηλαδή ο μπιλιοφόρος πάει μαζί με το ημιαξόνιο?
50 ευρω κανει ο μπιλιοφορος του κλιο και αν πάρεις κομπλέ με ημιαξόνιο ειναι ενα κατοστάρικο.
Γιαννη, Γκαγκαστάθης.
RPC.gr
ριξε μια ματια...
GiannisRob (28-08-12)
ρε γιαννη μπιλιοφορους βγαζουν εταιριες skf/gkn κλπ και παιζουν 40-50!και στη renault να πας τετοιους θα σου βαλουν βαφτισμενους renault sport αχχααχ!
απο εκει και περα υπαρχουν ετοιμα ημιαξονια καινουρια ανακατασκευης δηλαδη με καινουριους μπιλιοφορους φουσκες κλπ σφραγισμενα στην τιμη που σου ειπα στον Γκαγκασταθη (ανταλλακτικα).
GiannisRob (28-08-12)