Θα το καταλαβαινε απο missfires και διαφορα αλλα σπαστικα που κανουν τα αμαξια οταν εχουν θεμα αναφλεξης ρε...
sympether with chiefτης
Τι να πω.
Δεν ξερω.
Την πρωτη τουρμπινα την καταλαβα γιατι για καποιο διαστημα πηγαινα λες και ειχα 3.000 αλογα.
Τη δευτερη γιατι μαζι με το αποτομο κοψιμο και το μπαρομετρο που εδειξε υποπιεση ακουσα και τα καμπαναρια (γκλεν γκλιν γκλον) απο τη φτερωτη που βρηκε στο κελυφος.
Μπορει τα μπεμβε να την ακουνε διαφορετικα και να προστατευονται καλυτερα.
Τα smart της δινουν μια και κατω. Αν ειναι τουρμπινα το ξερεις.
Ευχομαι να μην ειναι και να μην μπει ο φιλος μας σε περιπετειες.
Ελεγχος τουρμπινων και wastegate
Συμφωνω με Θωμα, οσον αφορα με ρευματα θα χες ρεταρισματα.
τούρμπο και πράσινα άλογα
φιλε μου οσο εχω παρακολουθησει τα θρεντς σου (οχι πολυ δηλαδη), νομιζω εχεις ανεβει σε ιπποδυναμη γυρω στο 30-40% πανω απο το στανταρ.
συν το οτι το κυνηγας συχνα.
καποια στιγμη προβλημα θα εβγαινε. ειναι αναμενομενο.
οταν εισαι μεσα στον κοσμο της βελτιωσης αυτα ειναι μεσα στο παιχνιδι, δεν χρειαζεται να εκνευριζεσαι, κερδιζεις σε δυναμη, χανεις σε αξιοπιστια.
επρεπε να το περιμενεις οτι καποια στιγμη θα γινει το μπραφ.
αν ηταν αποδεκτο να χαλανε τα αυτοκινητα στα 30 χιλιαδες χιλιομετρα, θα τα εβγαζε και η bmw με 450 αλογα, δεν ξερουν λιγοτερα εκει στο μοναχο απο τον καθε βελτιωτη που παει ψαχνοντας και συνηθως μαθαινει κι αυτος στου κασιδη το κεφαλι.
οπως και να εχει, ευχομαι να ειναι σχετικα περιορισμενης εκτασης η ζημια που σου προεκυψε και να λυθει γρηγορα και οικονομικα, αλλα να εχεις υπ' οψιν σου οτι σε αυτες τις περιπτωσεις αυτη ειναι η αρχη των προβληματων η οποια συνηθως δεν εχει τελος...
alexk (04-08-12), BILL007 (08-08-12), E60_Arkadia (06-08-12), hades7 (05-08-12), Leonidas_E39 (04-08-12), Nino (05-08-12), Ptboul (22-07-13), S8N (05-08-12)
Πολλά μπορεί να είναι, και αντλία βενζίνης μπορεί να είναι.
Το γεγονός ότι το είχες ανεβασμένο πολύ έχει αντίκτυπο στην αξιοπιστία.
Οπότε να χαλάσει κάτι στα μόλις 33 χιλ. χλμ. δεν μου κάνει εντύπωση.
Εύχομαι να το βρεις σύντομα και να είναι κάτι απλό.
Leonidas_E39 (04-08-12), Stathis (04-08-12)
Η αντλία υψηλής είναι,
στα πόσα bar το δουλεύεις;
εντιτ: λόγο αυξημένης πίεσης να ξέρεις θα την ακούσουν τα έμβολα όχι οι τουρμπίνες
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tokiko : 05-08-12 στις 00:14
BILL007 (08-08-12), m-power_01 (05-08-12), S8N (05-08-12)
Συμφωνώ με τον Μιχάλη. Η αντλία υψηλής πρέπει να 'ναι. Τα 'κλασε απο την αυξημένη πιεση -λόγω αυξημένης ζήτησης παροχής- και σε ρίχνει σε safe mode ο εγκέφαλος. Στο Golf που ήταν άμεσου ψεκασμού είχα παρόμοια θέματα. Η εργοστασιακή δεν επαρκουσε και τα 'φτυνε γιατί δούλευε εκτός προδιαγραφών Hitachi, οι aftermarket προκαλούσαν βλάβες αλλου (λοβους εκκεντροφορου, ρολερ, κλπ). Σκατοκαταστασεις οι βελτιωσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη S8N : 05-08-12 στις 00:26
alexk (05-08-12), BILL007 (08-08-12), m-power_01 (05-08-12), Panos 316T (05-08-12), Stathis (05-08-12)
Πάντως για τους Ν54 δεν έχω ακούσει παράπονα για πολλαπλασιαστές.