wheelman (07-09-19)
Καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι....
Sent from my Redmi Note 6 Pro via Tapatalk
VW Tiguan Allspace 2.0 BiTDi Stage 1 300HP DSG7 7seater
πολλη καλη επιλογη καλοριζικο
Καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι!
Σήμερα άλλαξα τα λάστιχα που είχε επάνω το αμάξι (Falken Azeris runflat), με Pirelli Cinturato P7, 245/50r18, οχι run flat . Το αμάξι μεταμορφώθηκε. Δεν ειχα την ευκαιρία να το στρίψω με πολλα χιλιόμετρα, στο θέμα της άνεσης όμως και των κραδασμών που περνούν στην καμπίνα είναι άλλο αυτοκίνητο.
Sent from my iPad using Tapatalk
BILL007 (11-09-19)
Falken Azenis είναι η μάρκα.... Δεν σου άρεσε κάτι στα εργοστασιακά αυτά ελαστικά;
Κάτι άλλο που είδα, είναι ότι είναι αρκετά φαρδιά, στο δικό μου έχει περίπου ίδιο πλάτος αλλά με πολύ χαμηλότερο προφίλ και μεγαλύτερη διάμετρο, είναι 255/40/R20.
Επίσης, έβγαλες τα Runflat και έβαλες συμβατικά, οπότε αναμενόμενη η βελτίωση στην άνεση.... Όμως, υπάρχει το θέμα σκάσιμο ελαστικού πλέον....
Sent from my Redmi Note 6 Pro via Tapatalk
VW Tiguan Allspace 2.0 BiTDi Stage 1 300HP DSG7 7seater
Εχεις δίκιο Azenis έγραψα αλλά ο κορέκτορας το έκανε Αzeris.
Στο ταξίδι δεν ειχα κανένα θέμα και μάλιστα από Θεσσαλονίκη στην Αθήνα το πίεσα αρκετά το αμάξι . Ήταν ομως πολυ σκληρά και το ένιωθες έντονα σε μεγάλες ανωμαλίες. Με τα μη run flat έγινε πάλι ΒΜW, πριν μου θύμιζε ένα Polo 16v που ειχα παλια και είχε λάστιχα 195/45/15. Τωρα η ανάρτηση είναι όπως μου αρέσει. Σφιχτή μεν αλλά χωρίς να κοπανάει στις λακούβες.
Όσο για το σκάσιμο δεν με απασχολεί. Ας είναι καλα το bmw mobile service. Off road δεν πηγαίνω άλλωστε.
Sent from my iPad using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη trueno : 10-09-19 στις 20:05