Λοιπον το ξανασκεφτηκα και τ' αποφασισα: Δε μπα να μη γινει ιστορικο ποτε,δε μπα να μη ζω μεχρι τοτε, δε μπα να ναι ζημιαρικο,δε μπα να θελει του κοσμου τα διαδικαστικα...τα λεφτα που θα δωσουμε,για 3 βολτες και 50 φωτογραφιες ειναι ελαχιστα...θα το κανω βολτες μεχρι να μου το κατασχεσει η αστυνομια...και να το νοικιαζα περισσοτερα θα δινα...
παντος τα συνορα τουλαχιστον απο ανατολας ειναι μπατε σκυλοι αλεστε παιδια...προχθες βουλγαρια με εταιρικο αμαξι χωρις διεθνη ασφαλεια ουτε καν σταματησαμε στα συνορα που λεει ο λογος...μια ταυτοτητα και χαιρετε....
καλοριζικο στελιο και καλα στεφανα τοτε...
γιατι καλα χιλιομετρα, μαλλον θα εκληφθει ως αστειο αν το πω!
κανονισε και καμια συναντηση στο σπιτι σου να το δουμε...
(διοτι να το φερεις εως τον ταμ-ταμ χωρις πινακιδες ειναι, ακομα και για σενα, ακρως παρακινδυνευμενο... δεν παιζει μονο κατασχεση, εχει και αυτοφωρο...)
Στελιο αφου το αποφασισες προχωρα. Αλλα να προσεξεις αυτα που σου ειπε ο Σταθης πριν, συν το θεμα της ασφαλειας.
Αν κραταγες τις ξενες πινακιδες, η μεταβιβαση γινοταν σαν να ησουν στη χωρα που οι πινακιδες ανηκουν, εβγαζες και μια ασφαλεια εκει (διεθνη), να εισαι οσο γινεται πιο νομιμος? (λεω εγω τωρα).
ΥΓ και Οφτοπικ:
Καλη χρονια
Αν και μας προσβαλες συλληβδην και ακατανοητα, βλεπεις.....
Τεσπα απο μενα με μια απλη αναφορα συγγνωμης θα ειχε ληξει αμεσα το θεμα....
Στέλιο προχώρα, όπως μπορείς και όσο μπορείς, η ζωή είναι πολύ μικρή για να στερούμαστε αυτές τις μικροχαρές που κάνουν την διαφορά.
Όπου μπορώ να βοηθήσω στα διαδικαστικά του αυτοκινήτου θα είμαι δίπλα σου.
υ.γ. Θα ήμουν και εγώ ευχαριστημένος αν έκανες αυτό που λέει ο Konas στο υστερόγραφό του, δείχνοντας έτσι ότι το πρώτο σου ποστ στο BMWfans.gr ήταν απλά μια κακιά στιγμή λανθασμένων και βιαστικών αποφάσεων σκέψης και γραφής, επηρεασμένος ίσως από κουβέντες τρίτων.
Ευχαριστώ.
Ποιος θυμαται τωρα τι εγινε ενα χρονο πριν... νεα χρονια νεοι οριζοντες και ειναι ανοιχτοι και ηλιολουστοι για το bmw fans!!!
Τωρα για το 850 follow your heart....
Πω πω αυτο ειναι οχημα. Οποιος πει οτι δεν θελει ενα ειναι τρελλλλος. Οποιος το αγοραζει βεβαια ειναι θεοτρελλος αλλα ο κοσμος χρειαζεται τρελλα.
Μια καλη λυση οταν σε ρωτανε γιατι το εκανες ειναι να απαντας - με αναγκασαν οι φωνες στο κεφαλι μου. Καλη λυση σε αφηνουν ησυχο απλα δεν σε καλουν σε γιορτες υστερα.