πιο ομορφη απο την προηγουμενη, αλλα θεωρω οτι ειναι αυτοκινητο, χωρις λογο υπαρξης και προορισμου...! αν θες τσιπ...περνεις τζιπ....αν θες λιμο...αγοραζεις λιμο...ολα τα αλλα ειναι λιγο πολυ συμβιβασμος και μοστρα....
πιο ομορφη απο την προηγουμενη, αλλα θεωρω οτι ειναι αυτοκινητο, χωρις λογο υπαρξης και προορισμου...! αν θες τσιπ...περνεις τζιπ....αν θες λιμο...αγοραζεις λιμο...ολα τα αλλα ειναι λιγο πολυ συμβιβασμος και μοστρα....
εμμενω στη σταση σε σχεση πε αυτο το οχημα.
δλδ να εχω τα λεφτα να παρω Porshce και να παρω αυτο το πραμα???
ημαρτον
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
διαλεγεις ρε συ Σταματακο.
θελω Πορσε,παιρνω 911.
θελω κατι για να μεταφερω την οικογενεια μου παιρνω κατι αναλογο.
δεν ειν αναγκη να πηγαινω με την οικογενεια και το δυσμοιρο σκυλακο μου 250αρες!
αμα εχεις την οικονομικη επιφανεια για αγορα τετοιου αυτοκινητου θα εχεις και την ανεση να παρεις το Πορσικο σου για να λυσομανας μονος σου και ενα ασφαλες και σβελτο πολυμορφικο για family matters.
Nα σημειωσω οτι ειμαι λιγακι απολυτος σε τετοια αυτοκινητα και δεν ειμαι πολλες φορες καλος συνομιλητης
ναι-ναι Σταματη ειμαι αντιθετος με αυτη τη φιλοσοφια.
θαυμαζω την τεχνολογια τους αλλα μεχρι εκει.
η υπερβολη ποτε δεν με ενθουσιαζε.
και εχω εμπειρια απο αναλογα αυτοκινητα και περαν του οτι η αθηνα μοιαζει να εχει στρωθει με παρκε δεν βρισκω κατι αλλο να με εντυπωσιασει
bimmer-corfu (27-03-10)
πολυ ομορφο !!!!!!!!!
bbs rules ....
εισαι ξεκαθαρος.
Δεν συμφωνουμε, αλλα απο τη σκοπια που το θετεις εχεις απολυτο reason να διαφωνεις και πολυ σωστα το υποστηριζεις.
Φυσικα εχουμε στο φορουμ εναν οικογενειαρχη που του εχει πιει το αιμα στο off roading αλλα ας εκφρασει αυτος την αποψη του αν θελει.
Εγω θα σταθω στο οτι η οδηγηση ειναι ισως καλυτερη στις βασικες μορφες της αυτοκινησης, οπως λες, αλλα ισως και το παντρεμα στοιχειων να δινει εξισου χορταστικες εμπειριες.